Knob Throttle Excavator Kab
Sensor Tekanan Oli
Sensor Tekanan Excavator

Produk Unggulan

  • 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

    2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

    Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok utamane ing riset lan pangembangan lan pabrik aksesoris excavator. Produk utama yaiku 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820, lan tansah nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi, nyedhiyakake layanan kelas siji, cepet, apik tenan. Kita bakal terus maju, berinovasi, lan nggawe perusahaan lawas abad.

  • 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

    239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. fokus ing pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama yaiku 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur, sing diekspor menyang kabeh ndonya kanthi produk berkualitas tinggi, kanthi kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega pabrik. Entuk kapercayan para pelanggan lan njaga kerjasama jangka panjang.

  • 194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C

    194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka produsen lan eksportir khusus ing pangembangan lan produksi aksesoris excavator. Produk utama yaiku 194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C Kabeh produk kita cocog karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

  • 55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

    55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

    Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing aksesoris excavator. Produk grosir utama yaiku 55PP32-01 Excavator fuel common rail sensor tekanan. Kita seneng reputasi dhuwur kanggo produk kualitas stabil lan uga ditampa dening pelanggan domestik lan manca. "Kualitas pisanan, layanan pisanan" minangka prinsip kita, kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan

  • SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

    SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. khusus ing bagean lan peralatan mesin konstruksi, nggabungake pangembangan, manufaktur lan dodolan. Produk utama yaiku SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve With Filter, produk kita didol menyang luwih saka sepuluh negara lan wilayah ing donya. Filosofi bisnis kita yaiku ''basis integritas, berorientasi layanan''. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

  • SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

    SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

    Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku SV90 - G39 24V Loader solenoid valve. We mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas produk lan rega preferensial, kang bisa nggawa kualitas luwih kanggo kita pelanggan. ngladeni. produk kualitas dhuwur. Yen sampeyan duwe kabutuhan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

  • SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

    SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake distribusi, pangembangan lan eceran suku cadang mesin konstruksi. Antarane produk operasi utama yaiku SA-4569-T Diesel Engine Stop Solenoid Excavator Spare Parts Produk kita wis dikirim menyang atusan negara sing beda-beda lan kita bakal tansah ngupayakake kanggo nuduhake kamakmuran lan bathi karo para pelanggan.

  • 100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

    100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Antarane produk utama yaiku 100% New R900701407 24V Proportional solenoid valve, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik yaiku kapercayan sing wis ditindakake, kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo duwe kerjasama win-win jangka panjang karo kowe.

  • R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional

    R900578535 24V Kontrol katup solenoid proporsional

    Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. dumunung ing China, utamané melu R900578535 24V Control katup solenoid proporsional. Produk kita macem-macem, kualitas dhuwur lan rega cukup, lan akeh digunakake ing mesin konstruksi lan industri liyane

  • PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional

    PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader katup solenoid proporsional

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok profesional spare parts mesin konstruksi, kita minangka supplier profesional lan eksportir bagean ing China. Antarane produk utama yaiku PD2E1-Y32D21-12E13A 12V Loader tutup solenoid proporsional, kanthi kualitas stabil, perbaikan terus-terusan saka pra-sale, in-sale lan layanan sawise-sale kanggo nambah daya saing pasar produk. Apa sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik lan produk sing paling apik kanggo para pelanggan.

  • YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50

    YN35V00051F1 Katup solenoid bahan Cast KWEE5K-31/G24YB50

    Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku YN35V00051F1 Cast material solenoid valve KWEE5K-31/G24YB50, kualitas produk dijamin, kualitas paling dhuwur, rega paling apik. Kita diakoni dening para panuku domestik lan manca.

  • 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30

    315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31/G24E30

    Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan excavator profesional. Perusahaan spesialisasi ing produksi, pangembangan lan dodolan macem-macem excavator. Produk utama yaiku 315-4412 Excavator Swing Motor Solenoid Valve KWE5K-31 / G24E30, kanthi kualitas sing dipercaya lan layanan sawise-sales sing apik. Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan kanggo wektu sing suwe kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum.

Produk anyar

2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok utamane ing riset lan pangembangan lan pabrik aksesoris excavator. Produk utama yaiku 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820, lan tansah nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi, nyedhiyakake layanan kelas siji, cepet, apik tenan. Kita bakal terus maju, berinovasi, lan nggawe perusahaan lawas abad.

239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. fokus ing pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama yaiku 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur, sing diekspor menyang kabeh ndonya kanthi produk berkualitas tinggi, kanthi kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega pabrik. Entuk kapercayan para pelanggan lan njaga kerjasama jangka panjang.

194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C

194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka produsen lan eksportir khusus ing pangembangan lan produksi aksesoris excavator. Produk utama yaiku 194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C Kabeh produk kita cocog karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

55PP32-01 Excavator fuel sensor tekanan common rail

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan khusus ing aksesoris excavator. Produk grosir utama yaiku 55PP32-01 Excavator fuel common rail sensor tekanan. Kita seneng reputasi dhuwur kanggo produk kualitas stabil lan uga ditampa dening pelanggan domestik lan manca. "Kualitas pisanan, layanan pisanan" minangka prinsip kita, kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan

SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

SV98-T39 24V Excavator bagean Solenoid Valve Kanthi Filter

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. khusus ing bagean lan peralatan mesin konstruksi, nggabungake pangembangan, manufaktur lan dodolan. Produk utama yaiku SV98-T39 24V Excavator part Solenoid Valve With Filter, produk kita didol menyang luwih saka sepuluh negara lan wilayah ing donya. Filosofi bisnis kita yaiku ''basis integritas, berorientasi layanan''. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

SV90 - G39 24V Loader solenoid valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake R&D lan dodolan. Produk utama yaiku SV90 - G39 24V Loader solenoid valve. We mbayar manungsa waé liyane kanggo kualitas produk lan rega preferensial, kang bisa nggawa kualitas luwih kanggo kita pelanggan. ngladeni. produk kualitas dhuwur. Yen sampeyan duwe kabutuhan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

SA-4569-T Engine Diesel Stop Solenoid Excavator Spare Parts

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake distribusi, pangembangan lan eceran suku cadang mesin konstruksi. Antarane produk operasi utama yaiku SA-4569-T Diesel Engine Stop Solenoid Excavator Spare Parts Produk kita wis dikirim menyang atusan negara sing beda-beda lan kita bakal tansah ngupayakake kanggo nuduhake kamakmuran lan bathi karo para pelanggan.

100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Antarane produk utama yaiku 100% New R900701407 24V Proportional solenoid valve, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik yaiku kapercayan sing wis ditindakake, kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo duwe kerjasama win-win jangka panjang karo kowe.

News

  • Apa sampeyan ngerti yen pompa banyu excavator nyebabake kegagalan suhu banyu dhuwur?

    Excavator paling rentan kanggo gagal suhu banyu dhuwur. Kepiye cara mriksa apa pompa banyu excavator bisa digunakake? Copot termostat, nguripake geni, mbukak ing kacepetan nganggur lan kacepetan dhuwur bola-bali, pencet pipa banyu kanggo ndeleng yen ana banyu liwat pipa banyu, yen pipa banyu hard, tegese tekanan normal, banjur mbukak tutup tank banyu kanggo mirsani apa kacepetan aliran banyu iku normal. Apa sing kudu ditindakake yen pompa banyu bocor? Bukak tutup ndhuwur, disassemble ring Watesan banyu penggemar, mriksa nang sabuk pump banyu, mbukak piring ngisor wajan lenga, lan konfirmasi lokasi bocor tartamtu. Yen segel lenga pompa banyu lan bantalan pompa banyu rusak, bisa diganti langsung.

  • Apa bedane mesin ekskavator lan mesin mobil?

    Apa bedane mesin ekskavator lan mesin mobil? Iku katon padha, padha bisa digunakake interchangeably? Akeh kanca mesin sing luwih kasengsem ing masalah iki, mula ayo padha ngrembug dina iki. Umumé, amarga lingkungan lan kahanan panggunaan sing beda, prinsip operasi mesin mobil lan mesin mesin konstruksi (disebut mesin industri) beda. Mesin Excavator: Excavator kudu terus mlaku nalika digunakake, lan uga kudu ngatasi macem-macem kahanan darurat sing rumit, nanging ora mbutuhake kacepetan dhuwur.

  • Excavator lifter sawetara katup solenoid

    Ana rongga sing ditutup ing tutup solenoid, kanthi bolongan ing posisi sing beda-beda, saben bolongan disambungake menyang pipa minyak sing beda, ing tengah rongga kasebut minangka piston, lan loro-lorone ana rong elektromagnet. Ing sisih endi saka coil magnet sing energized bakal kepincut menyang awak tutup Ing wektu sing padha, kanthi ngontrol gerakan awak tutup kanggo mbukak utawa nutup bolongan discharge lenga beda, lan bolongan welingan lenga biasane mbukak, lenga hydraulic bakal. ketik pipo discharge lenga beda, lan banjur piston saka silinder lenga di-push dening meksa saka lenga, lan piston maneh Drive rod piston, lan rod piston drive piranti mechanical. Kanthi cara iki, gerakan mekanik dikontrol kanthi ngontrol arus lan mateni elektromagnet.

  • Prinsip kerja injektor, komposisi, jinis tumindak, cara instalasi lan inspeksi

    Injektor bahan bakar minangka bagean penting saka pasokan bahan bakar mesin. Fungsine yaiku kanggo atomisasi bahan bakar dadi tetesan minyak sing apik miturut karakteristik campuran mesin diesel, lan nyuntikake menyang bagean tartamtu saka kamar bahan bakar. Injektor bahan bakar sejatine minangka katup solenoid, muncunge madhep katup intake, lan buntute disambungake menyang pipa distribusi bahan bakar.

  • Sistem hidrolik excavator.

    Sistem hidrolik excavator kasusun saka sensor hidrolik, saklar tekanan hidrolik, katup solenoid hidrolik, lan liya-liyane kanggo ngontrol bagian hidrolik excavator, uga ...

  • Sistem kelistrikan excavator.

    Sistem listrik excavator kalebu garis wiwitan, saluran pembangkit listrik, lampu, instrumen, lan sirkuit kontrol sing kasusun saka sensor, switch tekanan, lan katup solenoid, uga ...

  • Struktur hidrolik excavator.

    Gerakan utama excavator hidrolik kalebu mlaku kabeh mesin, rotasi turntable, ngangkat boom, retraction lan retraction tongkat, lan rotasi ember.

  • Cara kerja sensor tekanan oli.

    Sensor tekanan lenga dipasang ing saluran minyak utama mesin. Nalika mesin mlaku, piranti pangukur tekanan ndeteksi tekanan lenga, ngowahi tekanan ...