Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312
085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312
  • 085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312

085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312

KOVAX wis dadi salah siji saka pemasok profesional 085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312,excavator hydraulic pumps, kit segel silinder hidrolik, kit segel ARM BOOM BUCKET, kit O-ring, pasar grosir paling gedhe kanggo bagean excavator ing China. Kita nyebarake produk menyang saben pojok China, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropa lan Amerika, lan nyedhiyakake informasi lan layanan profesional. Kita bisa ngirim barang lan ngemot kargo sampeyan uga ngatur pengiriman ing luar negeri menyang pelabuhan ing saindenging jagad! "Profesi, Ketulusan lan Merek" minangka prinsip bisnis kita. Kita nyedhiyakake awake dhewe kanggo nyetel jaringan dodolan swara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312


1. Pengenalan produk

085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312 lan tabung umume luwih kaku, padha bisa nangani suhu sing luwih dhuwur utawa tekanan internal ing aplikasi tartamtu.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E312 / E120B

Nomer Part

085 - 8400

Bahan

silikon

Jeneng Part

Down Selang Banyu

Kaliber/Kaliber1

50mm / 40mm

dawa

480 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo pipa hidrolik E312 bisa ngidini torsi, keluwesan lan elastisitas ing gerakan lengen alat sing ora kasedhiya karo tabung utawa pipa.

 

4. Detail Produk

1. Suku cadang excavator dibangun kanggo pas karo sistem asli mesin.

2. Suku cadang excavator diwenehake kanthi ketat miturut katalog bagian asli.

3. Tahan panas 085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312 hydraulic pipe

4. Abrtahan asion



Panas Tags: 085 - 8400 Low Hydraulic Hose Pipe Kanggo E312, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.