Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 085 - 8401 Selang Banyu Ndhuwur Pas Cat
085 - 8401 Selang Banyu Ndhuwur Pas Cat
  • 085 - 8401 Selang Banyu Ndhuwur Pas Cat085 - 8401 Selang Banyu Ndhuwur Pas Cat

085 - 8401 Selang Banyu Ndhuwur Pas Cat

KOVAX khusus ing produksi 085 - 8401 Upper Water Hose Fits Cat .Perusahaan nggabungake penjualan, produksi; Grosir lan eceran bagean mesin konstruksi.Minangka pemasok komponen lan konsultan solusi global, kanggo njamin pasokan produk komponen sing berkualitas tinggi, perusahaan wis nggawe strategi pangembangan lestari karo pemasok produk kelas atas global kayata Mitsubishi. , Isuzu, Cummins, lan Kawasaki. Perusahaan kasebut nduweni keahlian kanggo nglayani pelanggan lan distributor global kanthi lengkap. Kanthi kapercayan sampeyan, KOVAX bakal dadi mitra paling gedhe ing pasokan komponen lan solusi layanan global.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

085 - 8401 Selang Banyu Ndhuwur Pas Cat

 

1. Pengenalan produk

085 - 8401 Upper Water Hose Cocog Cat Karet lan selang hidrolik elastomerik minangka pilihan sing kuat yen sampeyan butuh keluwesan. Selang fluoropolymer uga duwe umur fleksibel sing tahan lama. Uga nduweni karat banget lan resistance kimia, lan bisa nangani suhu dhuwur.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E312 / E120B

Nomer Part

085 - 8401

warna

ireng

Jeneng Part

Down Selang Banyu

Kaliber

50 mm

dawa

400 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

085 - 8401 Upper Water Hose Cocog Cat Thermoplastic hydraulic hose nduweni radius tikungan minimal sing ketat. Iku uga fitur resistance unggul kanggo kinks. Selang logam nangani suhu dhuwur lan bahan aliran dhuwur kanthi apik.

 

4. Detail Produk

1. hoses fleksibel gampang kanggo nginstal lan rute dibandhingake.

2. Fleksibilitas nyuda gangguan lan getaran.

3. Iku uga dampens meksa mundhak lan ngidini kanggo gerakan antarane bagean.

4.085 - 8401 Selang Banyu Upper Cocog Cat



 

Panas Tags: 085 - 8401 Upper Water Hose Cocog Cat, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.