Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve
100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve
  • 100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve
  • 100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Kita bisa nyedhiyani sawetara lengkap bagean panggantos excavator. Antarane produk utama yaiku 100% New R900701407 24V Proportional solenoid valve, kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi lan layanan sing apik yaiku kapercayan sing wis ditindakake, kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo duwe kerjasama win-win jangka panjang karo kowe.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve


introduksi produk

100% Anyar R900701407 24V Proportional solenoid valveProportional Valves Padha dipercaya, biaya-efektif lan menehi respon cepet lan kontrol konsisten. Katup proporsional bisa mbantu nyuda wektu siklus kanthi cepet entuk tekanan utawa aliran sing stabil. Sensor umpan balik penting kanggo katup sing ngontrol proses tartamtu kayata tekanan lan suhu sing kasebut ing ndhuwur


Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Solenoid Valve Kab

Nomer Part

R900701407

Nomer Model

FTDRE2 K3A / 18 - 8

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

100% Anyar R900701407 24V Proportional solenoid valveProportional valves bisa digunakake kanggo kontrol aliran lan tekanan, nanging sing paling umum digunakake minangka katup arah. Nalika desain katup arah proporsional bisa beda-beda saka pabrikan menyang pabrikan, kabeh padha nindakake fungsi sing padha: ngontrol arah lan kacepetan silinder hidrolik utawa motor. Posisi aktuator bisa dikontrol kanthi tepat kanthi nggunakake piranti umpan balik kayata sensor pamindahan linier.

 

Detail Produk

1.100% Anyar R900701407 24V Proportional Solenoid Valve

2. Katup solenoid kudu bisa ngatasi suhu dhuwur lan kurang

3. Bahan katup solenoid lan kombinasi materi kudu nyukupi syarat kualitas ing situs

4. Bahan tutup solenoid kudu nyukupi resistance karat sing dibutuhake

5. Katup solenoid kudu dipercaya banget lan nduweni umur layanan sing dawa




























Panas Tags: 100% New�R900701407 24V Katup solenoid proporsional, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.