Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak
1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak
  • 1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak
  • 1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak

1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan riset lan pangembangan lan dodolan aksesoris excavator, produk utama yaiku 1006178 Hydraulic pump solenoid valve Produk warna perak diekspor menyang Amerika Serikat, Jerman, Inggris, Prancis, Polandia, Kanada, India lan luwih saka 50 negara lan wilayah, Brazil, Afrika Kidul lan Asia Tenggara. Perusahaan ngeyel kualitas apik banget, lan kepuasan pelanggan minangka upaya sing langgeng. Barang digawe ing China iku global. Sugeng rawuh ing rembugan konsultasi!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak

 

introduksi produk

1006178Katup solenoid pompa hidrolik Warna perak Katup hidrolik proporsional lan servo umume diklasifikasikake minangka katup kinerja dhuwur. Bedane iki menehi metrik kinerja samesthine sing cenderung njelasake beda nyata antarane macem-macem jinis servo lan katup hidrolik proporsional.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

Tegangan

24V

Nomer Model

1006178

Model

SY235 SY335 SY365

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

1006178Hydraulic pump solenoid valve Warna Silver Saben nduweni ciri kinerja unik dhewe ing kontrol meksa utawa ngontrol aliran. Katup hidrolik iki bisa digunakake kanggo nindakake kontrol arah, kontrol tekanan utawa fungsi kontrol aliran.

 

Detail Produk

1.The klep solenoid kudu tahan kanggo kabeh media ngajokaken digunakake ing aplikasi

2. Tipe paling gampang saka katup hidrolik proporsional yaiku throttle variabel sing dikontrol dening tuas manual.

3.1006178Katup solenoid pompa hidrolik Warna perak

4. Katup solenoid kudu kompak kanggo pas menyang papan sing nyenyet

5.Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat dibutuhake





























Panas Tags: 1006178 Hydraulic pump solenoid valve Warna perak, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.