Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 1013365 24V Katup solenoid proporsional
1013365 24V Katup solenoid proporsional
  • 1013365 24V Katup solenoid proporsional1013365 24V Katup solenoid proporsional
  • 1013365 24V Katup solenoid proporsional1013365 24V Katup solenoid proporsional

1013365 24V Katup solenoid proporsional

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. dumunung ing China, lan merek dagang bagean mesin konstruksi sing diimpor asale saka Guangzhou. Produk utama yaiku 1013365 24V Proportional Solenoid Valve. Produk kita macem-macem, kualitas dhuwur, rega cukup lan desain modis, sing akeh digunakake ing mesin konstruksi lan industri liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


101336524V Katup solenoid proporsional

 

introduksi produk

1013365 24V Katup solenoid proporsional Katup kontrol proporsional yaiku katup sing digunakake kanggo ngontrol aliran cairan kanthi ngganti ukuran aliran liwat pembatas. Tingkat aliran sing diatur banjur nyetel paramèter sing mengaruhi proses sistem, utamane tingkat cairan, tekanan lan suhu.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

warna

salaka

Nomer Model

1013365

Model

SY215 SY235 SY335

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

1013365 24V Proportional solenoid valve Plunger bisa dikontrol sacara proporsional dening voltase DC variabel, nanging ing praktik stiction ing titik panuntun plunger ngrusak katup sensitivitas, sing nyebabake hysteresis luwih gedhe (fenomena sing nilai properti fisik lags konco owah-owahan ing efek). Kanggo nyegah stiction, elektronik kontrol khusus bisa digunakake kanggo ngowahi sinyal mlebu normal dadi sinyal voltase modulasi lebar pulsa (PWM).


Detail Produk

1. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

2.1013365 24V Katup solenoid proporsional

3. Keandalan & Ketahanan sing Apik, Urip sing dawa

4. Katup solenoid kudu kompak kanggo pas menyang papan sing nyenyet

5.Made in China kanthi kualitas apik banget






























Panas Tags: 1013365 24V Katup solenoid proporsional, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.