Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 1017628 24V Control Valve Solenoid Valve
1017628 24V Control Valve Solenoid Valve
  • 1017628 24V Control Valve Solenoid Valve1017628 24V Control Valve Solenoid Valve
  • 1017628 24V Control Valve Solenoid Valve1017628 24V Control Valve Solenoid Valve

1017628 24V Control Valve Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Perusahaan kita duwe macem-macem produk, produk utama yaiku 1017628 24V Control Valve Solenoid Valve, kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi rega ex-pabrik sing kompetitif lan layanan khusus. Kita tansah netepi prinsip kanggo nggawe inovasi lan nganyari produk. Pelanggan bisa seneng produk sing stabil lan berkualitas tinggi lan layanan sawise adol sing apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


101762824V Katup Kontrol Solenoid Valve      

 

introduksi produk

1017628 24V Katup Kontrol Katup Solenoid Katup solenoid proporsional digunakake kanggo ngatur aliran cairan kanthi ngganti posisi plunger katup. Regulasi aliran paling umum digunakake kanggo ngontrol tekanan, level, lan suhu. Variabel proses liyane, kayata pH, konduktivitas, lan kelembapan, uga kena pengaruh tingkat aliran

  

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Proporsional

Tegangan

24V

Nomer Model

1017628

Model

SY215 SY235 SY335

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

1017628 24V Control Valve Solenoid Valve Nalika kumparan wis energized, plunger mundhak lan nyurung pasukan spring kanggo mbukak tutup. Yen ora ana daya, plunger di-push menyang kursi katup dening pasukan spring kanggo nutup stopkontak tutup. Beda karo solenoid akting langsung standar, posisi plunger saka katup solenoid proporsional bisa dikontrol liwat sawetara posisi stroke kanthi ngowahi daya sing diwenehake menyang kumparan solenoid.

 

Detail Produk

1.1017628 24V Control Valve Solenoid Valve

2.The klep solenoid kudu bisa kanggo ngrampungake karo loro Suhu dhuwur lan kurang

3. Bahan katup solenoid lan kombinasi materi kudu nyukupi syarat kualitas ing situs

4.Bahan tutup solenoid kudu ketemu resistance karat dibutuhake

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik





























Panas Tags: 1017628 24V Control Valve Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.