Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid
111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid
  • 111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid
  • 111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid

111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing produksi macem-macem merek lan gaya aksesoris excavator, spesialisasine ing produksi hydraulic pump solenoid valves, kalebu 111-9916 KDRDE5K-3140E30 Yellow dot Hydraulic Pump Solenoid Valve. Katup solenoid kualitas paling stabil, yen sampeyan kasengsem ing gaya utawa gagasan apa wae, sampeyan bisa tansah hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



111-9916 KDRDE5K-3140E30 Kuning dot pompa hidrolik katup solenoid


introduksi produk

111-9916 KDRDE5K-3140E30 Yellow dot Katup Solenoid Pompa Hidrolik Katup solenoid hidrolik digunakake kanggo ngarahake cairan hidrolik menyang lan saka aktuator kanthi nggeser spool utawa poppet ing tutup. Klep iki bisa dadi klep 2-, 3-, 4-, utawa malah 5-cara sing dipindhah dening siji utawa loro kumparan elektronik.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

111 - 9916

Nomer Model

KDRDE5K - 31 / 40E30

Bahan

Standar OEM

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

111-9916 KDRDE5K-3140E30 Yellow dot Katup Solenoid Pompa Hidrolik Katup solenoid minangka unit kontrol sing, nalika listrik utawa de-energized, bisa mati utawa ngidini aliran cairan. Aktuator njupuk wangun elektromagnet. Nalika energized, kolom Magnetik mbangun munggah kang narik plunger utawa pivoted armature marang tumindak spring. Nalika de-energized, plunger utawa pivoted armature bali menyang posisi asline dening tumindak spring

 

Detail Produk

1. Bahan unggul sing dipilih.

2. Manajemen produksi sing ketat miturut CE.

3. Inspeksi kualitas sing ketat.

4. Rantai Pasokan Bahan Mature.

5.111-9916 KDRDE5K-3140E30 Yellow dot Pompa Hidrolik Solenoid Valve
























Panas Tags: 111-9916 KDRDE5K-3140E30 Katup solenoid pompa hidrolik titik kuning, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.