Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve
111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • 111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve
  • 111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve

111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve

KOVAX minangka pabrik suku cadang excavator produk wis diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Timur Tengah lan Afrika.Produk kita kalebu: 111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve,throttle motor,turbocharger,solenoid valve alat sensor lsp.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve


Pambuka produk

111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve minangka piranti sing kasusun saka gulungan kawat, omah lan plunger sing bisa dipindhah (armature). Nalika arus listrik dienalake, mbentuk medan magnet ing sekitar kumparan sing narik plunger. Luwih gampang, solenoid ngowahi energi listrik dadi karya mekanik.

 

Parameter Produk Spesifikasi ‰

Nomer Model

E320B E320C E320D

Bahan

Besi, Baja

Nomer Part

KWE5K-31G24DA30 / 111 - 9916

Sertifikasi

CE

Tegangan

24V

Garansi

3 wulan

 

Fitur Product lan Aplikasi

111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve digawe saka pirang-pirang putaran kawat tembaga sing kenceng. Nalika arus listrik mili liwat kabel iki, medan magnet / fluks sing kuwat digawe.

 

Detail Produk

1. Aman lan lingkungan pangayoman, kuwat lan awet

2. Kerajinan sing ketat, ngirit wektu lan energi 111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve

3. Gampang tetep lan disambungake mbukak

4. Desain struktur sing prasaja lan dipercaya



















Panas Tags: 111 - 9916 Rotary Hydraulic Pump Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.