Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik
114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik
  • 114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik
  • 114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik

114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. spesialisasi ing produksi macem-macem merek lan gaya aksesoris excavator, spesialisasine ing produksi hydraulic pump solenoid valves, kalebu 111-9916 KDRDE5K-3140E30 Yellow dot Hydraulic Pump Solenoid Valve. Katup solenoid kualitas paling stabil, yen sampeyan kasengsem ing gaya utawa gagasan, sampeyan bisa tansah hubungi kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik


introduksi produk

114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan tembaga Katup Solenoid Pompa HidrolikKatup solenoid yaiku katup sing dioperasikake kanthi elektromekanik. Katup solenoid beda-beda ing karakteristik arus sing digunakake, kekuwatan medan magnet sing diasilake, mekanisme sing digunakake kanggo ngatur cairan, lan jinis lan sifat cairan sing dikontrol. Mekanisme kasebut kalebu saka aksi linier, aktuator plunger nganti aktuator armature pivot lan aktuator lengan rocker

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

114 - 0616 / DRE2K - X5 - 937 - 1

Nomer Model

E330C E345D

Nomer Part

114-0616

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan tembaga Katup Solenoid Pompa HidrolikKaping solenoid valves bisa diselehake bebarengan ing siji manifold. Katup solenoid minangka unsur kontrol sing paling umum digunakake ing fluida. Tugase yaiku nutup, ngeculake, meter, ngeculake utawa nyampur cairan. Padha ana ing akeh wilayah aplikasi. Klep Solenoid nawakake switch sing cepet lan aman, linuwih dhuwur, umur layanan sing dawa, kompatibilitas media sing apik kanggo bahan sing digunakake, daya kontrol sing sithik lan desain sing kompak.

 

Detail Produk

1. Pumps Solenoid kelas pump pamindahan positif kang nggunakake diaphragm lan Déwan solenoid kanggo mindhah adi menyang baris discharge.

2.114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan Tembaga Katup Solenoid Pompa Hidrolik

3. Pumps Solenoid sampurna kanggo aplikasi ngendi safety, akurasi lan linuwih dibutuhake.

4. Padha digunakake ing excavator industri lan industri kimia.


























Panas Tags: 114-0616 DRE2K-X5-937-1 Bahan tembaga Hydraulic Pump Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.