Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Pengisi Turbo Mesin Diesel > 11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel
11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel
  • 11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel
  • 11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel
  • 11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel
  • 11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel

11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel

Guangzhou Jian le shun Machinery Co., Ltd. khusus ing produksi, pangembangan lan dodolan komponen excavator lengkap, kalebu Lagu Cilik, Uler, Hitachi, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai et al., 11423397 Mesin Diesel Perpindahan 12.0L Turbo Charge punika bestselge, Perusahaan kita wis entuk orane katrangan saka sawijining reputasi ing ngarep lan luar negeri. Kita nyebar kabeh kanca ing omah lan ing luar negeri supaya entuk kesempatan menang kerja sama win-win. Ngarep-arep kanthi temen-temen bisa kerja sama sing dawa kanthi manfaat kanggo kabeh wong kabeh.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel

 

1. pengenalan produk

11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel Kerugian utama diarani "lag" utawa "spindle". Iki minangka wektu kanggo nambah permintaan (katup throttle mbukak) lan turbocharger sing nyedhiyakake tekanan intake sing tambah, saengga nambah daya.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

EC360B

Jeneng Part

11423397

Tipe Engine

D12D

Kualitas

100% dites

Desain

digawe ing china

 

3.fitur produk lan aplikasi

 11423397 12.0L Perpindahan Mesin Diesel Turbo ChargeThrottle lag dumadi amarga pangisi daya turbo gumantung marang penumpukan tekanan gas buang kanggo nyopir turbin. Ing sistem output variabel kayata mesin mobil, tekanan gas exhaust nalika nganggur, kacepetan mesin kurang, utawa throttle kurang biasane ora cukup kanggo nyopir turbin.


 Mung nalika mesin tekan kacepetan cukup (rpm) bagean turbin wiwit spool munggah, utawa muter cukup cepet kanggo gawé meksa intake ndhuwur meksa atmosfer.

 

4. rincian produk

11423397 12.0L Pangisian Daya Turbo Mesin Diesel

2. Ngurangi volume pipa ndhuwur-deck

3.Using kaping turbocharger sequentially utawa ing podo karo

4. Nggunakake sistem antilag

5. Nggunakake katup spool turbocharger kanggo nambah kacepetan aliran gas exhaust menyang turbin (gulungan kembar)



Panas Tags: 11423397 12.0L Pengisian Turbo Mesin Diesel, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.