Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve
116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve
  • 116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve
  • 116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve

116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok aksesoris mesin konstruksi profesional lan macem-macem. Perusahaan kita wis ngembangake macem-macem aksesoris excavator kanthi mandiri. Produk utama kalebu 116-3526 KWE5K-31G24E30 Hydraulic Pump Rotary Solenoid Valve produk ing saindenging negara lan diekspor menyang luar negeri, kayata: Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan negara lan wilayah liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve

 

introduksi produk

116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Katup Solenoid Rotary Solenoid Rotary minangka aktuator, kaya solenoid linier. Padha nindakake gerakan rotasi karo torsi tartamtu liwat amba rotasi ditetepake. Ing desain monostable, reset wis rampung nggunakake spring.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

116 - 3526 / KWE5K - 31G24E30

Nomer Model

E320B / C

Nomer Part

116 - 3526

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

Desain bistable adhedhasar kuwalikan saka voltase sumber kanggo ngganti arah rotasi ing sistem polarisasi. Amarga wektu ngoper cendhak lan torsi nyekeli gedhe, sistem mbutuhake mung jumlah cilik saka saiki, saéngga nyimpen energi.

 

Detail Produk

1.Wire lan electrical bagean gampang banget kanggo short circuit, kang

bakal mimpin kanggo karusakan saka solenoid.

2.116-3526 KWE5K-31G24E30 Pompa Hidrolik Rotary Solenoid Valve

3.Drives saka klep kanggo gas lan media adi

4.Drive saka gerbang lan stoppers ing sistem ngurutake

5.Tabung inti ngemot lan nuntun inti. Uga nahan plugnut lan bisa nutup cairan kasebut. Kanggo ngoptimalake gerakan inti, tabung inti kudu nonmagnetik.


























Panas Tags: 116-3526 KWE5K-31G24E30 Hydraulic Pump Rotary Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.