Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Air Conditioner > 11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai
11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai
  • 11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai
  • 11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai

11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka pabrik kanthi model bisnis sing nggabungake pangembangan, produksi, penjualan lan layanan. Antarane produk kasebut yaiku Panel Pengontrol Air Conditioning 11N6 - 90031 Kanggo Hyundai. Utamane digunakake ing mesin konstruksi, kendaraan abot, mobil penumpang, kapal, set generator diesel, produk kasebut laris ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan Afrika. We are semangat kanggo kerjo bareng karo kabeh pelanggan ing basis saka keuntungan bebarengan kanggo nggawe prospek luwih.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai

 

1. Pengenalan produk

 11N6 - 90031 Panel Kontrol Air Conditioning Kanggo Hyundai Panel kontrol listrik minangka pager, biasane kothak logam utawa cetakan plastik sing ngemot komponen listrik penting sing ngontrol lan ngawasi sawetara proses mekanik.


 Iki minangka sistem energi sing mbutuhake pangopènan, kanthi pangopènan pencegahan sing direncanakake lan pemantauan adhedhasar kondisi minangka cara sing paling efektif. Personel listrik kudu entuk akses ing panel kontrol kanggo nemokake kesalahan, pangaturan, lan tes safety listrik

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Pengontrol AC Excavator

Bagian No

11N6-90031

Model No

R210 - 7 / R225 - 7

Tegangan

24V

Ukuran

Ukuran Normal

 

3.fitur produk lan aplikasi

 11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai bisa ngawasi tekanan utawa aliran ing pipa lan sinyal kanggo mbukak utawa nutup katup. Padha umum lan integral kanggo paling industri.


 Masalah karo wong-wong mau, kalebu watak cerobo, bisa nyebabake kacilakan kanggo operasi bisnis lan mbebayani karyawan. Iki ndadekake operasi aman saka panel skill seng di pengeni kanggo loro electrical lan non-listrik buruh

 

4.rincian produk

1.11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai

2. mesin teknologi dhuwur kuwat, dipercaya, ekonomi

3. Gampang kanggo operate

4. Gampang instalasi.

5. Aplikasi kanggo: penggali spare part excavator listrik

 


Panas Tags: 11N6 - 90031 Air Conditioning Controller Panel Kanggo Hyundai, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.