Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve
121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve

121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. duwe pengalaman spare parts excavator luwih saka 13 taun ing Guangzhou, China. Kita uga nyedhiyakake mesin konstruksi berkualitas tinggi kanggo Hitachi, Kobelco, Sumitomo, Case, JCB, Volvo, Komatsu, Caterpillar, Doosan, lan liya-liyane. Produk utama yaiku 121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve Kanthi bagean kualitas dhuwur, respon cepet, bagean sing bener, kita ngarahake kanggo nggawe hubungan jangka panjang, menang-menang lan dipercaya karo saben pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve

 

Produksi produk

121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve Control unit sing mati utawa ngidini aliran adi nalika daya Applied utawa de-energized. Aktuator njupuk wangun elektromagnet. Nalika energized, medan magnet digawe sing narik plunger utawa pivot armature marang tumindak spring. Nalika de-energized, plunger utawa pivot armature bali menyang posisi asline dening spring action.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

KWE5K-31G24YA30

Nomer Model

E320B

Nomer Part

1121 - 1490

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve Katup solenoid hidrolik digunakake kanggo ngarahake cairan hidrolik menyang lan saka aktuator kanthi nggeser spool utawa poppet ing tutup. Klep iki bisa dadi klep 2-, 3-, 4-, utawa malah 5-cara sing dipindhah dening siji utawa loro kumparan elektronik.

 

 

Detail Produk

1. Pumps Solenoid sampurna kanggo aplikasi ngendi safety, akurasi lan linuwih dibutuhake.

2. Padha digunakake ing excavator industri lan industri kimia.

3. Manajemen produksi sing ketat miturut CE.

4. Inspeksi kualitas sing ketat.

5.121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve




























Panas Tags: 121-1490 KWE5K-31G24YA30 Blue Dot Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.