Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B
121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B
  • 121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B
  • 121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B

121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B

Perusahaan KOVAX minangka perusahaan sing nggabungake produksi, distribusi, grosir, eceran, 121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B lan perakitan sistem sensing lan bagean. varieties lengkap, prices cukup, lan njamin kualitas produk. Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi, nuntun lan rembugan bisnis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B


Pambuka produk

121 - 1490 Katup Solenoid Rotary Kanggo aktuator 320Bare, kaya solenoid linier. Padha nindakake gerakan rotary karo torsi tartamtu liwat amba ditetepake rotasi.

 

Parameter Produk Spesifikasi ‰

Nomer Model

320B 320C E320B E320C

Layanan

OEM

Nomer Part

121 - 1490

Sertifikasi

CE

Jinis

Rotary

Garansi

3 wulan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Mode operasi solenoid Rotary saka 121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B bisa dadi desain bistable adhedhasar kuwalikan saka voltase sumber kanggo ngganti arah rotasi ing sistem polarisasi.

 

Detail Produk

1. Diprodhuksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

2. Katup Solenoid Bahan Bakar Aftermarket 121 - 1490 Katup Solenoid Rotary Kanggo 320B

3. 100% Quality Inspection kanggo Njamin Kinerja High

4. Made in China kanthi kualitas apik banget





















Panas Tags: 121 - 1490 Rotary Solenoid Valve Kanggo 320B, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.