Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve
121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve
  • 121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve
  • 121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve

121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing melu produksi, pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Sawise pirang-pirang taun pembangunan lan inovasi, kita duwe kemampuan kanggo ngedol ewu aksesoris excavator. Produk utama kalebu 121-1491 KWE5K- 31G24DB30 Red dot solenoid valve Range produk lengkap lan kualitas dijamin. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih kuat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve

 

Produksi produk

121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve Katup solenoid digunakake ing sistem pneumatik lan hidrolik daya cairan kanggo ngontrol silinder udara, motor daya cairan utawa katup industri sing luwih gedhe. Katup solenoid asring diarani mung minangka "klep solenoid".

       

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Bagian No

121 - 1491 KWE5K-31 / G24DB30

Nomer Model

E320B/C

Nomer Part

1121 - 1491

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve Katup solenoid bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi industri, kalebu kontrol on-off umum, kalibrasi lan stand test, loop kontrol pabrik pilot, sistem kontrol proses, lan macem-macem aplikasi pabrikan peralatan asli. .

 

Detail Produk

1. Katup solenoid hidrolik minangka katup kontrol arah sing digunakake ing sistem hidrolik kanggo ngganti, ngidini utawa mbatesi aliran cairan.

2. Iki klep bisa duwe desain solenoid siji utawa pindho.

3.Iku penting kanggo Wigati sing mung siji solenoid kudu energized ing sembarang wektu tartamtu.

4. Fitur iki ndhukung fastening dipercaya lan sealing nyenyet kanggo nyegah bocor sak proses.

5.121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve




























Panas Tags: 121-1491 KWE5K-31G24DB30 Red dot solenoid valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.