Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe
124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe
  • 124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe

124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe

Pabrik kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing 124 - 1596 100% Inspection Hydraulic Hose Pipe. Yen sampeyan pengin ngerti rincian liyane babagan selang hydraulic excavator iki, welcome kanggo hubungi kita!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe

 

1. Pengenalan produk

124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe ora permanen. Macem-macem faktor bisa nyebabake umur selang hidrolik. Mlentur selang kakehan, twisting, kinking, mulet, crushing utawa scratching lumahing bisa nyuda umur selang. Temperatur operasi sing sithik banget utawa dhuwur banget bakal ngrusak selang amarga tekanan internal mundhak utawa mudhun. Nggunakake ukuran, jinis utawa bobot selang sing salah uga bisa nyebabake selang rusak.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E312 / E120B

Nomer Part

124 - 1596

Bahan

silikon

Jeneng Part

Down Selang Banyu

Kaliber

40 mm

dawa

270 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe kudu diganti sadurunge gagal, utamane karo mesin berat hidrolik, rem utawa mesin hidrolik kritis safety. Selang nuduhake bengkak, retak, blisters lan gelembung nalika dipakai utawa bisa uga ora ana tandha-tandha. Ganti selang minangka asring dianjurake dening pabrikan kanggo nyegah kacilakan.

 

4. Detail Produk

1.124 - 1596 100% Inspeksi Hydraulic Hose Pipe bisa nggawe torsi kecepatan rendah sing kuat banget lan ngatur kacepetan lan gerakan mesin kanthi akurasi sing ekstrim.

2.A pump hydraulic siji utawa kompresor bisa, liwat hydraulic hoses daya akeh mesin beda lan fungsi mesin ing tingkat daya digunakake werna-werna ing wektu sing padha.

3.Hydraulic powered mesin bisa operate aman ing wilayah ngendi ana vapors kobong lan piranti listrik utawa elektronik bisa nyetel mati explosions.



Panas Tags: 124 - 1596 100% Inspeksi Pipa Selang Hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.