Ngarep > Produk > Excavator Flywheel Ring Gear > Starter Ring Gear > 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins
124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins
  • 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins
  • 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins
  • 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins
  • 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins

124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing pengadaan lan adol aksesoris excavator. We mbayar manungsa waé gedhe kanggo materi lan proses produksi produk. Produk utama 124507 Flywheel Ring Gear Ring For Cummins. Kita kanthi ati-ati milih lan ngemas saben produk, kanggo mesthekake yen kabeh produk cocog karo standar lan kepuasan saben pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins

 

1. Pengenalan produk

 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Mesin Cummins kanthi transmisi manual biasane duwe flywheel abot, biasane 5 nganti 40 kg wesi tuang, kanthi gear ring wiwitan nyusut ing njaba.Iki ditindakake kanthi pemanasan dering nganti udakara 200 °C kanggo nggedhekake dering sing banjur diselehake kanthi cepet ing flywheel, asring dicekel kanthi kuat ing pundhak lokasi nganti adhem ing hawa sing tenang.


 Interferensi pas antarane ring gear nang dia. lan flywheel, biasane kiro-kiro saka 0,20mm kanggo 0,50mm, nerjemahake ring wiwitan mantep ditempelake flywheel ing.

 

2.ProductParameter (Spesifikasi)

Model

6BT

Bagian No

124507

Tipe Gigi

Flywheel Ring Gear

Spesifikasi

100% dites

Teknik

Casting

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo CumminsPiranti flywheel kasusun saka rong serrated, spring-dimuat disk karo toothed sisih sing pencet marang saben liyane, Urut kaya ratchets. Nalika muter ing siji arah, untu serrated saka drive kunci disk karo untu saka disk mimpin, supaya muter ing kacepetan sing padha.


 Yen disk drive slows mudhun utawa mandheg muter, untu disk drive geser liwat untu disk drive lan terus muter, ngasilake swara ngeklik karakteristik proporsional kanggo prabédan kacepetan antarane pindah mimpin lan (alon) drive gear.

 

4. Detail Produk

1.Ngadopsi desain produk sing dianyari Cummins, pilihan materi sing dioptimalake, proses manufaktur sing maju lan teknologi produksi.

2. Kabeh ana ing baris karo standar global Cummins.

3. Miturut testing wektu dawa, bagean wis mbuktekaken dadi banget karo duration maneh, kualitas luwih, kinerja luwih dipercaya lan biaya pangopènan murah.

4.124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins

1) Parts saka pabrikan mesin diesel asli lan supplier.

2) Layanan paling apik lan balesan cepet.

3) Rantai pasokan kualitas, nyedhiyakake Cummins kanthi macem-macem ccec dcec xcec

1. Nyedhiyakake inersia rotasi supaya mesin tetep obah

2. Iku ngimbangi crankshaft

3. Iku mbantu miwiti engine

4. Iku nyambungake kanggo transfer daya saka engine kanggo transmisi (bebarengan karo kopling)

 


Panas Tags: 124507 Flywheel Ring Gear Ring Kanggo Cummins, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.