Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V
125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V
  • 125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V
  • 125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V

125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake industri lan perdagangan bagean mesin konstruksi, kanthi peralatan uji lengkap lan tenaga teknis sing kuwat. Produk utama kalebu 125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V. Produk lengkap ing macem-macem, dhuwur ing kualitas lan cukup ing rega. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V                             

 

introduksi produk

125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V Solenoid cutoff bahan bakar yaiku katup sing dioperasikake solenoid sing digunakake kanggo ngilangi pasokan bahan bakar menyang mesin kanthi jarak jauh. Solenoid biasane kalebu awak katup lan rakitan solenoid integral sing dipasang ing batang katup. Nalika solenoid diuripake, gerakan plunger kasebut narik spool sing diisi spring saka kursi, saéngga bahan bakar bisa ngliwati katup.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Tegangan

24V

Nomer Model

E330 E330B 3304 3306

Nomer Part

125 - 5774

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V Nalika solenoid dipateni, spring katup narik katup poppet bali menyang kursi, kanthi efektif mateni aliran bahan bakar. Solenoid mati bisa diaktifake kanthi manual utawa minangka bagéan saka sistem manajemen mesin otomatis.

 

Detail Produk

1.Klep iki umume siji Piece Unit dumadi saka rong piranti kapisah.

2. gagang operasi tutup disambungake menyang plunger saka solenoid sing umume dipasang ing ndhuwur awak tutup.

3. Nalika arus listrik sing cocog diterusake menyang kumparan solenoid, medan magnet sing kuwat digawe ing saubengé

4.125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V

























Panas Tags: 125-5774 Excavator Engine Stop Valve 24V, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.