Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C
155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C
  • 155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C
  • 155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C

155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan sing nggabungake distribusi, pangembangan lan eceran suku cadang mesin konstruksi. Produk utama yaiku 155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C. Produk kita wis dikirim menyang atusan negara, lan kita yakin manawa "Integritas, Layanan Kualitas" minangka filosofi nyopir inti saka perusahaan kita. Kita bakal tansah ngupayakake kanggo nuduhake kamakmuran lan bathi karo para pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C


introduksi produk

155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C Iki minangka fungsi katup sing biasane ditutup, tetep ditutup nganti listrik digunakake kanggo mbukak katup. Katup solenoid biasane mbukak nggunakake prinsip dhasar sing padha, nanging dirancang kanggo kerja mundur. Nalika ing posisi ditutup, inti tetep ing posisi munggah, saéngga medium kanggo mili liwat tutup mbukak. Mbukak daya tutup bakal meksa inti mudhun, mateni aliran lan nutup tutup

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

warna


emas

Nomer Model

155 - 4651

Model

E325C 8C3364

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C Solenoid valves padha kaya tutup liyane, padha ngatur aliran gas utawa Cairan. Solenoid kasebut ngidini katup kasebut mbukak utawa nutup kanthi listrik. Ngirim arus listrik liwat kumparan nggawe medan magnet sing nyebabake inti bisa diangkat lan cairan utawa gas saiki bisa bebas ngliwati katup.

 

Detail Produk

1.155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C

2. Katup solenoid kudu tepat, akurat lan bisa diulang

3. Katup solenoid kudu kompak kanggo pas menyang papan sing nyenyet

4.The klep solenoid kudu tahan kanggo kabeh media ngajokaken digunakake ing aplikasi

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik




























Panas Tags: 155-4651 Flameout Solenoid Valve kanggo E325C, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.