Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Pilot Hidrolik > 159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock
159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock
  • 159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock
  • 159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock
  • 159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock
  • 159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock

159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock

Guangzhou Jianle Shun Machinery Parts Co., Ltd. dumunung ing pusat komersial Guangzhou, China. Kita minangka perusahaan industri lan perdagangan, lan produk kita yaiku 159 - 7744 OEM Hydraulic pilot lock. Produk perusahaan diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan luwih saka 10 negara ing China. Kita netepi prinsip kerjasama "ngadegake kredibilitas lan nggawe masa depan", lan gelem nggawe hubungan koperasi jangka panjang karo perusahaan domestik lan manca, ngembangake pasar sing luwih jembar, lan gabung tangan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

159 - 7744 OEM Hydraulic pilot lock

 

1. pengenalan produk

159 - 7744 OEM Hydraulic pilot Lock Ing kabin, operator bisa ngalih lampiran cepet lan gampang, lan sing paling Jahwéh, ngerti sing dikunci. Safety diwiwiti karo hydraulic pin grapple excavator coupler karo kunci katon cetha ing ngarep lan mburi pins lan kunci silinder sing nyegah gerakan. Penggandeng pin hidraulik mbutuhake 80% tekanan sistem lengkap menyang katup lockout terpadu sadurunge operator bisa medhot.


2.Parameter produk spesifikasi

Jinis

Pilot Lock

Nomer Model

307B 311B 315B

Nomer Part

159-7744 1597744

Kualitas

Kualitas dhuwur

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

 159 - 7744 OEM Kunci pilot hidraulik Fitur iki nyuda kemungkinan ngeculake lampiran kanthi ora sengaja amarga syarat tekanan sistem lengkap sadurunge cairan hidraulik mili menyang silinder coupler. Kontrol loro-tataran sing ditingkatake nyegah operator ora sengaja nabrak saklar sing salah ing taksi.


 Kontrol ing kabin duwe rong tombol: tombol pisanan mbutuhake operator nyekel rong detik, banjur pencet tombol kapindho kanthi bebarengan kanggo mbalikke aliran hidrolik kanggo ngeculake lampiran.

 

4. rincian produk

1.159 - 7744 OEM Hydraulic pilot lock

2. Cepet respon lan cepet delevery.

3. Utamane nggawe rega grosir, 1pc uga bisa entuk rega sing paling apik

4.Support customer nggawe, rembugan karo kita njaluk rincian liyane.

5.Shipping karo paket aman kanggo nglindhungi barang



Panas Tags: 159 - 7744 OEM Hydraulic Pilot Lock, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.