Ngarep > Produk > Sensor Tekanan Excavator > Sensor Tekanan Oli > 161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak
161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak
  • 161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak

161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak

KOVAX minangka produsen spare parts excavator skala gedhe lan supplier ing China. Kita wis spesialis ing sensor tekanan lenga excavator kanggo akèh taun. Produk kita duwe 161 - 1705 100% dites sensor tekanan minyak lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak


1. Pengenalan produk

Iki 161 - 1705 100% dites sensor tekanan lengakualitas dhuwur lan nerangake karo babar pisan 3 sasi. Sensor tekanan 100% diuji, sing wis dirancang kanggo nyukupi syarat kualitas sing paling nuntut, gampang dipasang lan dijaga. entuk umur dawa kanggo sensor tekanan.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Model No.

E330D / E336D

Bagian No.

161 - 1705

Jeneng Part

Sensor tekanan oli

Spesifikasi

100% dites

warna

Padha karo foto

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Desain tekanan 161 - 1705 100% diuji sensor tekanan oli, unsur resonansi bisa kapapar ing medium, ngendi frekuensi resonan gumantung Kapadhetan saka medium. Skenario aplikasi kalebu mesin konstruksi kayata excavator lan buldoser.

 

4. Detail Produk

1.161 - 1705 100% dites sensor tekanan lenga

2. Ukuran cilik

3. Gampang kanggo nginstal

4. Bisa digunakake karo konektor integral utawa macem-macem dawa kabel sabuk



Panas Tags: 161 - 1705 100% Diuji Sensor Tekanan Minyak, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.