Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch
16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch
  • 16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch
  • 16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch

16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. nduweni sistem kontrol kualitas lan jaringan layanan sing lengkap; produk utama yaiku 16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch. Kualitas minangka urip perusahaan. Fokus ing sumber kualitas, lan strictly ngontrol kualitas domestik lan proses produksi ing produksi. Priksa manawa produk awet, dipercaya lan dhasar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch


introduksi produk

16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch Nalika tengen saiki liwati liwat kumparan solenoid, Magnetik kolom kuwat digawe watara. Medan magnet iki narik plunger solenoid, narik kanthi cepet menyang kumparan. Ditempelake ing gagang katup, plunger solenoid sing obah ngangkat plug katup saka kursi, saéngga bahan bakar bisa ngliwati katup. Nalika daya dipotong menyang solenoid cutoff bahan bakar, spring tutup narik poppet bali menyang posisi lungguh, nutup tutup lan ngreset solenoid kanggo siyap.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

16851 - 60014

Nomer Model

D902 D722 RTV900

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch Katup biasane unit terpadu dumadi saka rong unit kapisah. Kapisan yaiku katup tutup bahan bakar sing nyata, sing umume minangka katup poppet kuningan sing tradisional banget. Rod operasi katup disambungake menyang plunger solenoid, sing biasane dipasang ing ndhuwur awak tutup.

 

Detail Produk

1.16851-60014 Excavator flameout solenoid tutup ngalih

2. pilihan materi kualitas dhuwur

3. Majeng diimpor Pabrik & peralatan testing

4. Proses manufaktur majeng lan teknologi produksi

5. Miturut testing dangu, mbuktekaken apik conditionndard desain produk





























Panas Tags: 16851-60014 Excavator flameout solenoid valve switch, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.