Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005
17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005
  • 17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D100517208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005
  • 17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D100517208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005

17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan bagean mesin konstruksi sing nggabungake R&D, agensi, dodolan domestik lan manca, lan e-commerce. Ing taun 1995, dheweke dadi pimpinan ing pasar bagean mesin konstruksi, lan dumunung ing tengah pusat distribusi industri paling gedhe ing donya. Produk utama yaiku 17208-60016 tutup solenoid kanggo D1005. Produk kasebut cocog karo macem-macem jinis bagean mesin konstruksi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005          

 

introduksi produk

17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005 Ditempelake ing gagang tutup, plunger solenoid obah ngangkat plug tutup saka kursi, saéngga bahan bakar kanggo pass liwat tutup. Nalika daya dipotong menyang solenoid cutoff bahan bakar, spring tutup narik poppet bali menyang posisi lungguh, nutup tutup lan ngreset solenoid kanggo siyap.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Nomer Part

17208 - 60016

Nomer Model

D1005 D1105 V1505

warna

Padha karo Foto

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo katup Solenoid D1005 minangka salah sawijining piranti aliran cairan remot sing paling umum digunakake kanggo macem-macem aplikasi. Solenoid pemotong bahan bakar minangka piranti sing digunakake kanggo mbatalake lan ing sawetara kasus kanthi otomatis mateni sumber bahan bakar menyang mesin utawa burner. Katup iki biasane minangka unit integral sing dumadi saka rong unit sing kapisah.

 

Detail Produk

1. Katup Solenoid Bahan Bakar Aftermarket Langsung Pas Traktor Kubota Panjenengan

2.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi

3. Good Reliability & Kekiatan, Long Service Life

4. Diproduksi miturut Spesifikasi OEM, Cocog & Fungsi sing padha

5.17208-60016 nutup tutup solenoid kanggo D1005




























Panas Tags: 17208-60016 mateni katup solenoid kanggo D1005, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.