Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Joystick Control Ngalahake > 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake
176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake
  • 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake
  • 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake
  • 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake
  • 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake

176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka tim sing enom lan energik, produk utama yaiku 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Handle Kita dumunung ing Guangzhou, pasar grosir aksesori excavator paling gedhe ing China. Bisnis utama kita ana ing saindenging jagad, utamane Amerika Serikat, Kanada, Eropa, Australia, Selandia Baru, Amerika Selatan lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake

 

1. pengenalan produk

176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Handle Joystick industri listrik umume digunakake ing akeh aplikasi industri kayata crane, winch, peralatan laut, mesin pertanian, mesin kehutanan, peralatan konstruksi, amarga kahanan lingkungan lan panggunaan kasar, joystick industri kudu kuat kanggo mesthekake pangarep-arep urip dawa lan Nyilikake Gagal peralatan.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Joystick Excavator

Bagian No

31N6 - 20210

Model No

R215 - 7

warna

salaka

Ukuran

Ukuran Standar

 

3.fitur produk lan aplikasi

 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Handle Komponen dhasar joystick listrik yaiku potentiometer lan/utawa switch. Potensiometer digunakake kanggo nyedhiyakake sinyal output listrik proporsional sing cocog karo posisi joystick. Kanggo alasan safety, saklar arah bisa digunakake saliyane potentiometer.


 Sawetara joystick industri menehi kamungkinan kanggo nambah push-button switch utawa rocker switch menyang tombol joystick, kang bisa digunakake kanggo fungsi tambahan, kayata mbukak lan nutup nyekel excavator.

 

4. Detail produk

1.176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Ngalahake

2. Macem-macem pilihan panel

3.Siji ngalih sisih iku optio

4.Saklar sisih siji pilihan
5. Pilih lokasi instalasi fleksibel



Panas Tags: 176 - 4986 CE Sertifikasi Joystick Control Handle, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.