Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C
194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C
  • 194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C
  • 194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C
  • 194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C

194-6723 Ukuran standar sensor tekanan kanggo E325C

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka produsen lan eksportir khusus ing pangembangan lan produksi aksesoris excavator. Produk utama yaiku 194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C Kabeh produk kita cocog karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Kita ngarepake nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad ing mangsa ngarep.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C


introduksi produk

194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C Iku piranti sing ngukur jumlah fisik lan ngowahi dadi sinyal. Pangukuran bisa dadi suhu, dawa, gaya utawa tekanan, lsp. Sinyal kasebut biasane sinyal listrik, nanging bisa uga sinyal optik.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Sensor Tekanan Excavator

Bagian No

194 - 6723

warna

emas

Nomer Model

E325C E312C C7 3126

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

  

Fitur produk lan aplikasi

194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C minangka instrumen sing kasusun saka unsur sensitif tekanan sing nemtokake tekanan nyata sing ditrapake ing sensor (nggunakake prinsip kerja sing beda) lan ngowahi informasi tekanan dadi sinyal output.

 

 

Detail Produk

1.194-6723 Transduser Tekanan Ukuran Standar kanggo E325C

2. Aman lan lingkungan pangayoman, kuwat lan awet

3. long term nggunakake ora teyeng, nyaman nangani

4.Easy tetep lan disambungake mbukak

5. stabilitas Suhu bisa prolongs urip produk lan njamin kinerja apike

Panas Tags: 194-6723 Sensor tekanan ukuran standar kanggo E325C, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.