Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel
1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel
  • 1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel
  • 1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel

1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok profesional R&D, produksi lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama kalebu 1G925 - 60011 Fleksibel excavator flameout switch. Pasar kita kalebu Eropa, Amerika Selatan, Timur Tengah, Afrika lan Rusia, lsp. We menang liyane lan liyane pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan layanan profesional, lan kita ngarep-arep kanggo gabung ing mangsa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel


introduksi produk

1G925 - 60011 Fleksibel excavator saklar flameout Kanthi mbongkar awak katup kontrol kanggo mbukak utawa nutup bolongan outlet lenga beda, inlet lenga biasane mbukak, lenga hydraulic lumebu ing pipo lenga beda, lan banjur piston nyurung silinder lenga liwat meksa lenga, piston drive rod piston, lan rod piston drive piranti mechanical. Mulane, gerakan mekanik dikontrol kanthi ngontrol arus lan mateni elektromagnet.

 

Parameter produk spesifikasi

Model

KWE5K-31G24DA30

Jeneng Part

1G925-60011

Bahan

Tembaga

Vote

12V

Jinis

 

saklar flameout

 

fitur produk lan aplikasi

1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel Katup solenoid flameout excavator utamane ngontrol karya lan flameout excavator kanthi ngontrol manawa lenga mentah sirkulasi. Mulane, apa katup solenoid flameout bisa mlaku kanthi normal, penting banget kanggo operasi excavator lan minangka faktor penting sing mengaruhi operasi excavator. Katup solenoid flameout yaiku suhu, lan yen suhu dhuwur banget, bakal mengaruhi operasi normal katup solenoid flameout, lan malah ngrusak tutup solenoid.

 

rincian produk

1.1G925 - 60011 Fleksibel excavator saklar flameout

2. Fleksibilitas

3. Bocor panas apik

4. tahan korosi

5. Resistance suhu dhuwur























Panas Tags: 1G925 - 60011 Saklar flameout excavator fleksibel, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.