Ngarep > Produk > Kontrol Joystick Excavator > Katup Kontrol Pedal Kaki Hidrolik > 206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve
206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve
  • 206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve
  • 206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve
  • 206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve
  • 206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve

206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve

Guangzhou jianLe shun Machinery Co., Ltd. minangka pedagang sing melu adol bagean mesin konstruksi. Wis kerjo bareng karo akeh PDB lan spare parts manufaktur kanggo akèh taun, karo loro kualitas lan rega, lan wis pengalaman pasar sugih, kang bisa nyedhiyani pelanggan karo layanan luwih. Produk operasi kalebu 206 - 3336 Alloy Steel Material Foot Pedal Valve, sing wis diakoni lan dipercaya dening mayoritas pangguna. Muga-muga bisa nggawe kontak bisnis sing ramah lan kooperatif karo sampeyan kanggo entuk kahanan sing menang-menang!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve

 

1. pengenalan produk

206 - 3336 Baja Paduan Bahan Kaki Pedal Valve

Katup pedal pilot, kalebu piring pedal, pangkalan lan piranti pangaturan, ing endi piring pedal disambungake kanthi rotasi menyang pangkalan; lan piranti ngatur disambungake antarane piring pedal lan basa lan saged ngoper antarane negara fastening lan negara movable, supaya piring pedal bisa tetep karo basa utawa bisa muter relatif kanggo basa

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Katup Pedal Kaki

Bagian No

206 - 3336

Model No

E200B

Bahan

Baja Paduan

Ukuran

Ukuran Standar

 

3.fitur produk lan aplikasi

206 - 3336 Bahan Baja Paduan Kaki Pedal Valve Miturut katup pedal pilot sing dibeberke dening model sarana, piring pedal bisa bebas ngalih ing antarane negara fastening lan negara apa, supaya kacilakan safety disebabake misoperations operator sing dicegah.

 

4. Detail produk

1.206 - 3336 Bahan Baja Paduan Kaki Pedal Valve

2.. Tekanan die cast pedal
3. Trep kanggo operate tanpa ketegangan fisik
4. Spring bali jinis
5. Katup karo kunci uga kasedhiya

 


Panas Tags:

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.