Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal
206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal
  • 206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal
  • 206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal

206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Material Metal

KOVAX wis melu adol spare parts excavator lan produksi. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem turbocharger,throttle motor,seal kit,excavator control panel,solenoid valve,pressure sensor,alat diagnostik lan liya-liyane. Mitra kita yaiku Doosan, Daewoo, Hitachi, Komatsu, Kobelco lan liya-liyane.Produk kita diekspor menyang luar negeri, ditresnani para pelanggan, kita duwe tim penjualan profesional kanggo ngladeni sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



206 - 60 - 51130 Katup Solenoid Rotary Bahan logam

 

1. Pengenalan produk

206 - 60 - 51130 Katup Solenoid Rotary Bahan logam minangka magnet rotary actuating sing nuduhake kaluwihan ing pirang-pirang aplikasi. dheweke uga nindakake macem-macem tugas ing otomatisasi nalika dibutuhake gerakan putar sing akurat lan cepet. Gumantung ing syarat kanggo torsi, nyekeli torsi, ngoper wektu lan amba rotasi, siji rotary solenoids, utawa varian bistable cocok.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

PC200 - 6

Sertifikat

CE

Nomer Part

206 - 60 - 51130

Jeneng Part

Katup Solenoid Rotary

Bahan

logam

warna

Minangka foto nuduhake

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

206 - 60 - 51130 Katup Solenoid Rotary Bahan logam minangka aktuator, kaya solenoid linear. Padha nindakake gerakan rotary karo torsi tartamtu liwat amba ditetepake rotasi. Amarga wektu ngoper cendhak lan torsi nyekeli dhuwur permanen, sistem perlu mung sethitik saiki lan mulane bisa ngirit energi.

 

4. Detail Produk

1.206 - 60 - 51130 Katup Solenoid Rotary Bahan logam

2. Desain produk standar

3. pilihan materi kualitas dhuwur

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur













Panas Tags: 206 - 60 - 51130 Rotary Solenoid Valve Metal Material, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.