Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve
20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve
  • 20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve
  • 20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve

20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. profesional ing manufaktur katup solenoid, turbocharger motor throttle alat diagnostik Cummins, Yanmar, Kubota, Volvo, Perkins,Komatsu, Caterpiller lan liya-liyane. Wong utamane saka Amerika Utara, Amerika Selatan lan Eropa seneng karo produk kita. Kajaba iku, kanthi upaya teknisi sing apik lan buruh sing apik, miturut prinsip "Kualitas pisanan, Pelanggan pisanan, Layanan bebarengan", kita wis lulus sertifikasi ISO lan CE . Kita uga wis menang mayoritas pangguna sah lan sukses bisnis. Kita Sincerely ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyanï¼

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary

 

1. Pengenalan produk

20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary diklasifikasikaké adhedhasar jinis Tegangan (AC utawa DC), Tindakan (Linear utawa Rotational) lan Siklus Tugas Listrik (EDC). Solenoid kasusun saka tatu coil ing bobbin encapsulated ing pigura ukuran cocok. Bobbin nduweni bolongan liwat ing ngendi plunger beroperasi.

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Nomer Model

PC15-3 PC28UG-2

Sertifikat

CE

Nomer Part

20T-60-72230

Jeneng Part

Katup Solenoid Rotary

Tegangan

12V/24V

Dhiameter

12 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary uga nindakake tugas actuating ing mesin lan sistem. Kanggo ukuran optimal lan desain katup solenoid, standar sing wis ana bisa digunakake.

 

4. Detail Produk

1.20T-60-72230 12 mm Dhiameter Katup Solenoid Rotary

2. Desain produk standar

3. pilihan materi kualitas dhuwur

4. Proses manufaktur lan teknologi produksi canggih

5.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Dhuwur

 















Panas Tags: 20T-60-72230 12mm Diameter Rotary Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.