Ngarep > Produk > Knob Throttle Excavator Kab > Ngalih Throttle Excavator > 20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih
20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih
  • 20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih
  • 20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih
  • 20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. specifications, awet, jianleshun produksi Excavator throttle switch,we looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Welcome kanggo tuku Excavator throttle switch saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam. Sugeng rawuh kanggo tuku 20Y-06-41150 Excavator Throttle Switch saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

20Y-06-41150 Excavator Throttle Ngalih

 

1. pengenalan produk

Instalasi Komatsu kanggo 20Y-06-41150 Excavator throttle switch Crawler excavator,Wire lan electrical parts gampang banget kanggo short circuit, kang bakal mimpin kanggo karusakan saka controller. Wigati dicathet tes lan mbayar manungsa waé kanggo instalasi monitor lan controller.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

PC200-8

Bagian No.

20Y-06-41150

Jinis Bagean

Wire Harness

Asal

CHINA

Njamin

3 wulan

 

3.fitur produk lan aplikasi

Iki 20Y-06-41150 Excavator ngalih throttle sing ngalih ing mode sah meneng nalika driver nerbitaké piranti kontrol akselerator, lan engine bakal duwe transisi daya meneng Gamelan nalika driver ditrapake throttle. Titik transisi ngalih biasane ditemtokake dening pabrikan mesin.

 

4. rincian produk

1.20Y-06-41150 Excavator throttle ngalih

2. Bagean panggantos nyedhiyakake gratis 3 wulan pisanan

MODEL TERAPLIKASI: Wiring Harness iki bisa digunakake kanggo Komatsu PC300-8 PC350-5 Excavator Parts

LONGER SERVICE LIFE: Harness duwe colokan asli, tahan api suhu dhuwur, terminal dilapisi emas 24k lan garis nilon PVCD.



Panas Tags: 20Y-06-41150 Excavator Throttle Switch, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.