Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Keamanan Hidrolik > 20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock
20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock
  • 20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock
  • 20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock
  • 20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock
  • 20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock

20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka excavator profesional, cocok kanggo Carter, Volvo, Hitachi, Komatsu, Doosan, Atlas, Goha, Longkung, Bauer, Jintai, lan liya-liyane. Antarane produk utama yaiku 20Y - 43 - 31513 Hidrolik Ukuran Normal Safety Lock, uga ditampa ing pasar Asia Tenggara, looking nerusake kanggo bisa bebarengan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock

 

1. pengenalan produk

20Y - 43 - 31513 Kunci Safety Hydraulic Ukuran Normal Kemungkinan gagal excavator amarga operasi cilik banget, lan kothak kontrol ora bisa dibalèkaké menyang posisi asline kajaba operator ngoperasikake tuas safety maneh. Peningkatan struktural bar safety iki ngilangi kemungkinan kegagalan excavator amarga kesalahan operator, kanthi signifikan ningkatake linuwih excavator.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

PC Cabin Hydraulic Safety Lever Pilot Lock

Bagian No

20Y - 43 - 31513

Nomer Model

PC200 - 7/8

warna

abang

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

20Y - 43 - 31513 Kunci Keamanan Hidraulik Ukuran Normal Sistem tuas safety ing kabin excavator sing nyegah mudhun kothak kontrol kanthi ora disengaja tanpa ngoperasikake tuas safety lan nggampangake miringake kothak kontrol sing luwih aman kanthi limiter sing ngontrol aplikasi daya / short-circuit. . Miturut penemuan saiki, yen operator miringake kothak kontrol kanggo mlebu utawa metu saka taksi, sistem tuas safety ngalihake (yaiku celana pendek) daya menyang tuas kontrol utawa kothak kontrol.

 

4. rincian produk

1.20Y - 43 - 31513 Ukuran Normal Hydraulic Safety Lock

2. piranti ngiringake kalebu krenjang puteran disambungake menyang salah siji mburi tuas safety, lan hinged ing sumbu nggeser, kang lengkap; lan krenjang spring hinged merata ing sumbu nggeser ngisor krenjang puteran.

3. krenjang puteran wis mburi lengkap saka dawa ditetepake, lan kanggo pin guide ing arah ngelawan saka mburi.

4. piranti ngiringake luwih kalebu silinder pisanan rotatably diinstal ing mburi krenjang puteran.

5. kothak kontrol luwih kalebu stopper rotasi kanggo kontrol interval rotasi bali lan kasebut rotasi mburi krenjang rotasi.



Panas Tags: 20Y - 43 - 31513 Kunci Safety Hidrolik Ukuran Normal, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.