Ngarep > Produk > Excavator Throttle Motor > Motor Akselerasi Kab > 21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik
21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik
  • 21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik
  • 21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik
  • 21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik
  • 21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik

21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik

GUANGZHOU jianleshun CO., LTD iki diadegaké ing 2009, dumunung ing paling gedhe heavy equipment spare parts pusat dagang ing Guangzhou China. Kita wis nindakake spesialisasi 21EN- 32340 Electric Drive Accelerator Motor,throttle motor,sensor tekanan,turbocharger ect spare parts excavator luwih saka 10 taun, mbangun kemitraan sing stabil karo pelanggan saka luwih saka 65 negara. Sugeng rawuh kanggo tuku 21EN 32340 Electric Drive Accelerator Motor saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

21EN- 32340 Motor Akselerator Drive Listrik

 

1. Pengenalan produk

21EN 32340 Electric Drive Accelerator Motor e-throttle controller nyambungake pedal akselerator menyang throttle sing ana. Iki ngganti cepet-cepet hubungan mekanik sing ana ing mobil. Iki nyepetake mobil lan mbantu individu nyopir mobil kanthi cara sing luwih gampang.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

R225 - 9 / R265 - 9

Nomer Part

21EN - 32340

warna

ireng

Jinis

Motor throttle

Kapasitas ember

1.0~1.5m³

Sertifikasi

CE

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 21EN- 32340 Motor Akselerator Drive Listrik pengontrol throttle yaiku piranti sing tanggung jawab kanggo nyekel sinyal ing antarane pedal akselerator lan manajemen mesin. Iki uga dikenal minangka pengontrol throttle booster. Iki ditindakake kanthi fly by wire throttle.


 Butuh sinyal saka pedal lan nggampangake sinyal sing diowahi menyang manajemen mesin. Iki mbantu mobil mindhah luwih cepet, mesin mesthine nanggapi luwih cepet, menehi kinerja sing luwih apik dening mobil lan mbantu kanggo nuduhake potensial nyata lan bener saka mobil. Uga mbantu ngilangi faktor tundha throttle.

 

4. Detail Produk

1.21EN- 32340 Motor Akselerator Drive Listrik Garansi 3 wulan.

Pangiriman kanthi cepet & rega sing kompetitif lan kualitas apik

Made in China kanthi kualitas apik banget

nggunakake positioner impor asli, awet lan akurat;

Iku adopts motor mikro-DC asli, kang nduweni kaluwihan saka kualitas dhuwur lan kacepetan dhuwur, gangguan kurang, torsi gedhe lan urip dhuwur;

 


Panas Tags: 21EN 32340 Motor Akselerator Drive Listrik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.