Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Parts Relay Excavator > 21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer
21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer
  • 21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer
  • 21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer
  • 21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer
  • 21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer

21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan perdagangan manca profesional sing melu manufaktur mesin ing China. Produk kalebu Komatsu, Hitachi, Caterpillar, Kobelco, Sumitomo, Kato, Daewoo, Hyundai, lsp. Antarane produk operasi yaiku 21N4 - 00762 24V Electrically Operated Switch Relay Timer. Nyedhiyakake pelanggan kanthi produk sing bermutu lan layanan sing apik minangka kapercayan sing wis ditindakake. Kulo pengen duwe kesempatan kanggo duwe long-term win-win kerjasama karo sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer

 

1. pengenalan produk

 21N4 - 00762 24V Electrically Operated Switch Relay Timer Relays digunakake ing ngendi perlu kanggo ngontrol sirkuit kanthi sinyal kurang daya, utawa ing ngendi sawetara sirkuit kudu dikontrol dening siji sinyal.


 Relay pisanan digunakake ing sirkuit telegraf jarak adoh minangka pengulangan sinyal: padha refresh sinyal sing teka saka siji sirkuit kanthi ngirimake menyang sirkuit liyane. Relay digunakake sacara ekstensif ing ijol-ijolan telpon lan komputer awal kanggo nindakake operasi logis.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng produk

Relay

Bagian No

21N4 - 00762

Model No

R150 / R335 / R375 / R220 / R305 / R225 - 7

Tegangan

24v

warna

Padha karo Foto


3.fitur produk lan aplikasi

21N4 - 00762 24V Electrically Operated Switch Relay Timer Relay minangka switch sing dioperasikake kanthi listrik. Iku kasusun saka pesawat saka terminal input kanggo sinyal kontrol siji utawa kaping, lan pesawat saka terminal kontak operasi. Switch bisa uga duwe sawetara kontak ing macem-macem formulir kontak, kayata nggawe kontak, break kontak, utawa kombinasi saka iku.

 

3. rincian produk

1.21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Relay Timer

2. Aman lan lingkungan pangayoman, kuwat lan awet

3. kasedhiyan jangka panjang (ora usang)

gesekan 4.Low njamin efficiency dhuwur lan umur dawa

5. Desain struktur sing prasaja lan dipercaya

 


Panas Tags: 21N4 - 00762 24V Listrik Dioperasikake Timer Relay, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.