Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Wiper > 21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel
21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel
  • 21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel
  • 21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel
  • 21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel
  • 21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel

21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd.minangka perusahaan sing spesialisasine ing pangembangan lan adol suku cadang kanggo excavator, kayata bagean listrik, bagean karet, bagean mesin, lan sapiturute, digunakake kanggo ngganti akeh jinis mesin, kalebu Komatsu, Uler. , Hitachi, Kobelco, Doosan, Kato, Sumitomo, Hyundai, Volvo, Kubota, lsp. Ing antarane, Panel Pengontrol Motor Wiper Tahan Lama yaiku produk sing paling laris. Kita tansah netepi prinsip "produk apik banget, kualitas apik, layanan sampurna, lan layanan pisanan", lan cumadhang kanggo kerjo bareng karo pelanggan domestik lan manca kanggo kahanan win-win.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

21N6 - 01273 Awet Wiper Motor Controller Panel

 

1. pengenalan produk

 21N6 - 01273 Panel Kontrol Motor Wiper Awet A throttle body meh padha karo karburator ing mesin sing ora disuntikake, sanajan sampeyan kudu eling yen throttle body ora padha karo throttle, lan mesin karburator uga duwe throttle. .


 Yen ora ana venturi karburator, awak throttle mung nyedhiyakake papan sing trep kanggo masang throttle. Karburator minangka teknologi lawas sing sacara mekanis ngatur aliran udara (kanthi piring throttle internal) lan nggabungake udara lan bahan bakar bebarengan (venturi).

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Bagian Listrik

Jeneng Part

21N6 - 01273

Model NO.

R225 / R305 - 9

Tegangan Rated

12V / 24V

Ukuran

Ukuran standar

 

3.fitur produk lan aplikasi

 21N6 - 01273 Panel Kontrol Motor Wiper Awet Mobil kanthi injeksi bahan bakar ora mbutuhake mekanisme kanggo ngukur aliran bahan bakar, amarga tugas kasebut ditindakake dening injektor ing saluran intake (kanggo sistem injeksi bahan bakar multipoint) utawa ing silinder (kanggo sistem injeksi langsung) karo sensor elektronik lan komputer.


 Gabungan iki ngetung persis suwene injektor tartamtu kudu tetep mbukak, lan mulane jumlah bahan bakar sing kudu disuntikake saben pulsa injeksi

 

4. rincian produk

1. 21N6 - 01273 awet Wiper Motor Controller Panel

2. linuwih
3. Keamanan
4. awet
5.100% asli
6. Sirkuit stabil

 


Panas Tags: 21N6 - 01273 Panel Kontrol Motor Wiper Awet, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.