Ngarep > Produk > Knob Throttle Excavator Kab > Ngalih Throttle Excavator > 21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih
21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih
  • 21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih
  • 21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih
  • 21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih
  • 21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih

21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. wis spesialisasine ing produksi saklar throttle Excavator kanggo 10 taun. We are looking nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Minangka Pabrik profesional, kita kaya kanggo nyedhiyani spare parts excavator. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Sugeng rawuh kanggo tuku 21N8 - 20506 Excavator Throttle Switch saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

21N8 - 20506 Excavator Throttle Ngalih


1. pengenalan produk

21N8 - 20506 Saklar throttle Excavator kalebu saklar mikro sing dipasang kanthi kapisah responsif kanggo posisi pedal sing diwenehake kanggo ngirim sinyal validasi nganggur menyang komputer sing ngontrol fungsi throttle mesin.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

R220-5 R220-7 R215-7

Bagian No.

21N8 - 20506

Jinis Bagean

Wire Harness

Tegangan

24V

Bahan

Plastik

 

3.fitur produk lan aplikasi

21N8 - 20506 Excavator throttle switch slidably dipasang ing piranti kontrol akselerator ing kuwi cara aktuasi saka kontrol akselerator ngganti posisi ngalih saka posisi validasi meneng kanggo posisi validasi throttle miturut diwenehi, lan asring banget pas, kalibrasi. Sistem kontrol bahan bakar elektronik nglirwakake sinyal kontrol throttle nganti nampa sinyal validasi throttle liwat switch.

 

4. rincian produk

1.21N8 - 20506 Ngalih throttle Excavator

Pangiriman Cepet: 21N8-20505 21N8-20506 Knob Rotary Motor Throttle bakal dikirim saka China sajrone 1-3 dina kanthi DHL / UPS / FEDEX / TNT lan 3-6 dina bisa teka.

MODEL TERAPLIKASI: Iki Throttle Motor Rotary Knob 21N8-20505 21N8-20506 bisa digunakake kanggo Hyundai R140LC-7 R210LC-7 R225-7 Excavator Parts

JAMINAN KEPUASAN: Kita nawakake layanan ndandani utawa ijol-ijolan kanthi gratis sajrone garansi 3 wulan.



Panas Tags: 21N8 - 20506 Excavator Throttle Switch, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.