Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik
21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik
  • 21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik
  • 21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik

21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. dumunung ing Guangzhou, salah sawijining bagean mesin konstruksi paling gedhe ing China. Iki minangka perusahaan bagean mesin konstruksi sing nggabungake pangembangan lan penjualan. Produk utama perusahaan yaiku 21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik. Perusahaan wis netepi filosofi bisnis (kualitas pisanan, integritas pisanan, pelanggan pisanan). Nduweni reputasi lan reputasi apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik

 

introduksi produk

21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik Panel kontrol minangka area sing rata, asring vertikal, ing ngendi instrumen kontrol utawa ngawasi ditampilake utawa minangka unit tertutup sing minangka bagean saka sistem sing bisa diakses pangguna, kayata panel kontrol sistem keamanan (uga disebut unit kontrol)

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Panel Kontrol Excavator

Model

R305 - 7 R335 - 7

Nomer Part

21N8 - 32400

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi


Fitur produk lan aplikasi

21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik Boten kados kluster instrumen elektromekanis jaman biyen, tampilan interaktif iki luwih serbaguna lan fleksibel. Unit digital nampa informasi saka macem-macem sensor diinstal ing engine lan transmisi, nalika unit analog tradisional disambungake menyang kabel sing nyedhiyani informasi lan ngirim. Tampilan analog modern nampa informasi kanthi cara sing padha karo unit digital, lan sawetara manufaktur isih nggunakake metode kabel spedometer.

 

Detail Produk

1.21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik

2. Kontrol tombol gampang kacepetan penggemar, suhu lan arah aliran udara

3. Node engine related komponen lan sistem electrical

4. Kabel lan komponen listrik gampang short-circuited, kang bakal ngrusak controller. Mangga dipriksa lan mbayar manungsa waé kanggo instalasi saka monitor lan controller.

5. Program instalasi trep kanggo nginstal controller bisa digunakake langsung.



Panas Tags: 21N8-32400 CPU Controller R350-7 Unit Kontrol Sistem Listrik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.