Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Air Conditioner > 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel
21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel
  • 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel
  • 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel
  • 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel
  • 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel

21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel

Wiwit diadegake, Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. wis setya kanggo operasi lan adol aksesoris mesin konstruksi kanthi ngandelake kerjasama sing cedhak karo macem-macem pemasok aksesoris merek. Antarane produk operasi, 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel, wis cukup sumber, kualitas dipercaya lan rega murah. Kita wis cepet nggedhekake jaringan dodolan menyang Asia, Afrika, Amerika Latin, Eropa, Australia lan pasar liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel

 

1. Pengenalan produk

 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel Iku nuduhake piranti printah utama sing ngganti kabel saka sirkuit utama utawa sirkuit kontrol lan ngganti nilai resistance ing sirkuit miturut urutan predetermined kanggo ngontrol wiwitan, angger kacepetan, rem lan arah bali saka motor.


 Iku kasusun saka counter program, register instruksi, decoder instruksi, generator wektu lan pengontrol operasi. Iku "badan sing nggawe keputusan" sing ngetokake prentah, yaiku, kanggo koordinasi lan ngarahake operasi kabeh sistem komputer.

 

2.Parameter produk spesifikasi

Jinis

Pengontrol Ngalih Excavator

Bagian No

21Q6 - 30601

Model No

R225LC-9

Panggonan Asal

CHINA

Ukuran

Ukuran Normal


3.fitur produk lan aplikasi

 21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel kang tampilan panel nampilake seri layar sing ngirim informasi kanggo operator lan ngidini operator kanggo milih mode operasi lan ngetik data kanggo nemtokake paramèter kontrol kanggo macem-macem mode operasi.


 Panel tampilan sensitif tutul, mula entri data digawe dening operator ndemek panel ing posisi sing beda-beda sing ditemtokake dening layar sing beda.

 

4. rincian produk

1.21Q6 - 30601 Reliable Air Conditioner Control Panel

2. mesin teknologi dhuwur kuwat, dipercaya, ekonomi

3. efisiensi dhuwur lan konsumsi kurang

4. console punika prasaja ing desain lan gampang kanggo operate.

5. Boom, tongkat lan aksesoris liyane luwih fleksibel tinimbang liyane.

 


Panas Tags: 21Q6 - 30601 Panel Kontrol AC Reliable, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.