Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Komputer > 21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge
21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge
  • 21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge
  • 21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge

21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. utamane melu mesin konstruksi, excavator, aksesoris buldoser, produk kasebut yaiku 21Q6-33401 pengukur kluster monitor excavator Kita bakal nyedhiyakake kabeh bagean lan merek ing ndhuwur kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif. Kita ngarep-arep banget yen kita bisa nggawe hubungan kerjasama jangka panjang ing mangsa ngarep. Welcome pitakonan Panjenengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge


 

introduksi produk

21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge Titik kunci tampilan excavator yaiku papan sirkuit tampilan lan landasan layar tampilan disusun ing casing. Area tombol kalebu tombol mode kerja, lampu indikator, tombol fungsi lan tombol konfirmasi. Layar tampilan minangka layar LCD (tampilan kristal cair); Papan sirkuit ngawasi disambungake menyang dhuwur-efficiency DC (saiki langsung) diatur sumber daya.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Panel Kontrol Excavator

Model

R150 - 9 R215 - 9 R225 - 9

Nomer Part

21Q6 - 33401

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge Model utilitas nggawe kanggo cacat efek visual sing ora apik, adaptasi lingkungan sing ora apik lan stabilitas sistem sing ora apik. Monitor excavator cocok kanggo mesin konstruksi, utamane excavator, sing cocok kanggo lingkungan kerja lapangan sing atos. Bisa kanthi efektif ningkatake kinerja mesin konstruksi. Mobilitas lan kenyamanan mesin konstruksi ditingkatake.

 

Detail Produk

1.21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge

2. Gampang instalasi.

3. Karakteristik stabil, linuwih dhuwur.

4. Produk Aftermarket kanthi Kualitas Premium.

5. Aplikasi kanggo: penggali spare part excavator listrik




Panas Tags: 21Q6-33401 excavator monitor cluster gauge, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.