Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik
225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik
  • 225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik
  • 225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik

225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen profesional lan pemasok aksesoris excavator. Produk utama kita kalebu 225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Hydraulic Pump Solenoid Valve, perusahaan kita duwe reputasi dhuwur ing omah lan ing luar negeri. Produk kita adol kanthi apik ing Amerika Serikat, Eropa, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika lan negara lan wilayah liyane. Kita ngarep-arep banget bisa kerja sama karo sampeyan kanggo wektu sing suwe kanthi dhasar entuk manfaat lan pembangunan umum.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


225-4558 KDRDE5K-3140E30-116AH Katup Solenoid Pompa Hidrolik

 

introduksi produk

225-4558 KDRDE5K-3140E30-116AH Katup Solenoid Pompa Hidrolik Katup solenoid minangka katup sing dikontrol kanthi listrik. Katup kasebut nduweni solenoid, yaiku kumparan listrik kanthi inti ferromagnetik (plunger) sing bisa dipindhah ing tengah. Ing posisi liyane, plunger nutup orifice cilik. Arus listrik liwat kumparan nggawe medan magnet. Medan magnet ngetokake gaya munggah ing plunger sing mbukak orifice. Iki minangka prinsip dhasar sing digunakake kanggo mbukak lan nutup katup solenoid.

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Katup Solenoid Pompa Hidrolik

Tegangan

24V

Nomer Model

E330 E330B 3304 3306

Nomer Part

125 - 5774

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

Fitur produk lan aplikasi

225-4558 KDRDE5K-3140E30-116AH Katup Solenoid Pompa Hidrolik Inti utawa plunger minangka komponen magnetik sing obah nalika solenoida diuripake. Inti punika coaxial karo solenoid. Gerakan inti bakal nggawe utawa ngilangi segel sing ngontrol gerakan cairan kasebut. Nalika kumparan ora energized, springs bakal terus inti ing posisi normal.

 

Detail Produk

1. Paket kabel nganggo cetakan injeksi partikel plastik kanggo mesthekake resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance lenga lan resistance karat.

2. Awak tutup wis panas dianggep kanggo mesthekake kekiatan produk.

3. Panggunaan bahan stainless steel kekuatan dhuwur, akurasi positif utawa negatif 1 kabel, kanggo mesthekake yen gerakan spool bebas.

4. Kabeh produk wis lulus pengawasan ketat kanggo mesthekake yen saben produk bisa andal.

5. 225-4558 KDRDE5K-3140E30-116AH Katup Solenoid Pompa Hidrolik





























Panas Tags: 225-4558 KDRDE5K-3140E30-116A Hydraulic Pump Solenoid Valve, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.