Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Panel Kontrol Wiper > 227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT
227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT
  • 227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT
  • 227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT

227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Parts Co., Ltd. dumunung ing pusat komersial Guangzhou, China. Kita minangka perusahaan industri lan perdagangan. Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan luwih saka 10 negara ing China. Antarane produk operasi, 227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT wis ditetepake reputasi apik, account banget lan gambar perusahaan jujur ​​lan dipercaya ing industri. Kita gelem nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo domestik lan manca, ngembangake pasar sing luwih jembar, lan gabung tangan kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

227 7575 Kontrol Wiperler Panel kanggo CAT

 

1. pengenalan produk

227 7575 Kontrol WiperPanel ler kanggo CAT “Apa pola kontrol ing?†Iku pitakonan umum kanggo sing nyewa excavator. Kanggo operator sing digunakake kanggo kontrol excavator utawa kontrol backhoe, nggunakake ngelawan bisa tantangan lan bisa biaya produktivitas. Untunge, ngganti pola kontrol ing excavator John Deere cepet lan gampang ditindakake.

 

2.Parameter produk spesifikasi

Model No

E320D 320D

Jeneng Part

2277575

Jinis

Lampu Kepala CAT Kab

Sumber Daya

Listrik

Tegangan Rated

24V


3.fitur produk lan aplikasi

 227 7575 Kontrol Wiperler Panel kanggo mode operasi CATEach nduweni layar persiyapan lan layar indikasi. Layar persiyapan digunakake kanggo ngetik data ambane utawa kelas menyang sistem kontrol mesin, nalika instruksi layar dismuter posisi ember nyata relatif kanggo profil dikarepake sak ngeduk.


 Data dilebokake dening operator sing ndemek layar ing kothak sing ditandhani ing layar kanggo nyetel mode operasi

 

4. rincian produk

1.227 7575 Kontrol Wiperler Panel kanggo CAT

2. Monitor pengganti / aftermarket 1636701

3. nomer Part: kualitas dhuwur CAT E320D

4. Kahanan: Anyar

5. 100% jaminan kualitas



Panas Tags: 227 7575 Wiper Controller Panel kanggo CAT, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.