Ngarep > Produk > Kopling Pompa Hidrolik Excavator > Excavator Nyambung Glue > 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50
22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50
  • 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK5022AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50
  • 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK5022AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50
  • 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK5022AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50
  • 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK5022AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50

22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50

Guangzhou Jianle Shun Machinery Parts Co., Ltd. dumunung ing pusat komersial Guangzhou, China. Produk operasi yaiku 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50. Produk perusahaan diekspor menyang Eropa, Amerika Selatan, Asia Tenggara, Timur Tengah, lan luwih saka 10 negara ing China. Perusahaan duwe sistem jaminan kualitas lengkap, lan kualitas produk stabil lan dipercaya. Mbukak pasar sing luwih jembar lan gabung karo nggawe sesuk sing luwih apik.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

22 AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50

 

1. pengenalan produk

22 AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50A kopling piranti sing digunakake kanggo nyambungake loro shafts bebarengan kanggo transmisi daya. Kopling kaku utawa fleksibel miturut akurasi alignment lan syarat torsi.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jeneng Part

Kopling Excavator

Nomer Model

22 AS

Aplikasi

Kobelco SK50 SK45

Struktur

Minangka Photo Show

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

22 AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50Kopling poros minangka komponen mekanik sing nyambungake rong poros puteran kayata poros nyopir lan poros sing didorong kanggo tujuan ngirim daya. Iki digunakake ing motor, pompa, generator, lan kompresor.

 

4. rincian produk

1.22 AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50

2. Kanggo ngowahi karakteristik geter saka unit puteran.
3. Kanggo nyambungake nyopir lan bagean mimpin.
4. Kanggo ngenalake perlindungan.
5. Kanggo slip nalika overload occurs.

 


Panas Tags: 22AS Pump Rubber Coupling Fleksibel Kanggo Kobelco SK50, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.