Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose
230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose
  • 230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose

230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose

KOVAX wis melu 230 - 2781 Radiator Upper Water Hose sajrone 10 taun, wis fokus ing kualitas produk, fokus ing produksi selang hidrolik lan selang hidrolik lan agen merek lan dhukungan teknis saka perusahaan profesional.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose

 

1. Pengenalan produk

230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose digunakake ing ngendi wae ing sistem hidrolik sing mbutuhake sambungan fleksibel antarane rong port cairan. Selang hidraulik minangka tabung karet sintetik sing diubengi dening sawetara lilitan sing nambah kekuatan fleksibel, kayata logam utawa serat, banjur ditutupi bangkai karet liyane. Gulungan penguatan yaiku apa sing menehi keluwesan lan kekuatan selang, lan tulangan kasebut bisa dijalin utawa tatu spiral.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E345D

Nomer Part

230 - 2781

warna

ireng

Jeneng Part

Radiator Upper Water Hose

Kaliber

63 mm

dawa

830 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose gampang kanggo baris munggah karo port sing bisa uga ora selaras utawa wis diowahi, ngendi tabung utawa pipa kudu luwih pas kanggo pas instalasi, lagi luwih kaku. Kajaba iku, umume peralatan nglereni lan crimping kasedhiya, nanging luwih sithik toko nggawa peralatan mlengkung lan flaring tabung tugas abot, utamane ing ukuran sing luwih gedhe.

 

4. Detail Produk

1. 230 - 2781 Radiator Ndhuwur Water Hose Material Enhanced EPDM

2. Dhiameter njero selang: 62,5 mm (2,46 in)

3. Kisaran suhu: -40°C nganti 125°C (-40°F nganti 257°F)

4. Tekanan burst: 5,5 bar (80 psi)

5. Tekanan kerja maksimum: 1,4 bar (20 psi)



Panas Tags: 230 - 2781 Radiator Upper Water Hose, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.