Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik
230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik
  • 230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik

230 - 2782 Dawane 870mm Pipa Selang Hidrolik

Guangzhou Jianle Shun Construction Machinery Co., Ltd. minangka produsen profesional pipa selang hidrolik 230 - 2782 Panjang 870mm. Keahlian profesional kita ing manufaktur 230 - 2782 Length 870mm Pipa selang hidrolik wis diasah sajrone 10 taun kepungkur. Kita mesthi percaya yen produk kanthi kualitas apik bisa mbantu nggawe gambar sing apik, lan kanthi layanan sing apik, para pelanggan sing dihormati bakal tansah ngadeg karo kita. .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

230 - 2782 Dawane 870 mm Pipa Selang Hidrolik


1. Pengenalan produk

230 - 2782 dawa 870 mm Pipa selang hidrolik Tabung lan pipa kanggo aplikasi n hidrolik dilebokake sacara internal sadurunge sistem ditugasake. Biasane pipa baja dicet ing njaba. Where f lare lan couplings liyane digunakake, Paint dibusak ing wong edan, lan lokasi ngendi karat bisa miwiti. Kanggo alasan iki, ing aplikasi laut paling pipa yaiku stainless steel.

 

2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E345D

Nomer Part

230 - 2782

Bahan

EPDM

Jeneng Part

Down Selang Banyu

Kaliber

60 mm

dawa

870 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 4230 - 2782 dawa 870 mm Pipa selang hidrolik diklasifikasikake miturut tekanan, suhu, lan kompatibilitas cairan. Hoses digunakake nalika pipo utawa tabung ora bisa digunakake, biasane kanggo nyedhiyani keluwesan kanggo operasi mesin utawa pangopènan. Selang kasebut dibangun kanthi lapisan karet lan baja.


 Interior karet diubengi dening pirang-pirang lapisan kawat anyaman lan karet. Eksterior dirancang kanggo tahan abrasi. Radius bend selang hidrolik dirancang kanthi teliti menyang mesin, amarga gagal selang bisa mateni, lan nglanggar radius bend minimal selang bakal nyebabake kegagalan. Selang hidrolik umume duwe fitting baja sing dipasang ing ujung.


 Bagian paling lemah saka selang tekanan dhuwur yaiku sambungan selang menyang fitting. Kerugian liyane saka selang yaiku umur karet sing luwih cendhek sing mbutuhake panggantos periodik, biasane ing interval limang nganti pitung taun.

 

4. Detail Produk

Dhiameter selang njero: 62,5 mm (2,46 in)
2. Kisaran suhu: -40°C nganti 125°C (-40°F nganti 257°F)
3. Tekanan burst: 5,5 bar (80 psi)
4. Tekanan kerja maksimum: 1,4 bar (20 psi)



Panas Tags: 230 - 2782 Panjang 870mm Pipa Selang Hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.