Ngarep > Produk > Selang Hidrolik Excavator Kab > Pipa Selang Hidrolik Kab > 230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose
230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose
  • 230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose

230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose

KOVAX wis dadi panyedhiya bagean excavator, komponen lan nyedhiyakake dhukungan teknis profesional ing Guangzhou, China. Adhedhasar usaha lan pengalaman luwih saka 10 taun, kita wis mbangun reputasi kanthi kerja keras lan jujur ​​karo para pelanggan. 230 - 2854 Hydraulic Middle Water Hose utamane nyedhiyakake kualitas dipercaya saka selang hidrolik lengkap. Kerjane kanggo merek internasional kayata CATERPILLAR, VOLVO, KOMATSU, SUMITOMO, HITACHI, HYUNDAI, KATO, KOBELCO, DOOSAN lan liyane. Lan kita duwe pengalaman ekstensif ing bisnis ekspor, lan transportasi diwasa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose


1. Pengenalan produk

230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose dirancang kanggo nahan tekanan minimal lan maksimum eksternal lan internal. Ngluwihi salah siji saka rating kasebut bisa nyuda kinerja selang. Rating tekanan utawa rekomendasi kanggo jinis selang tartamtu umume kasedhiya saka pabrikan.


2. Parameter Produk Spesifikasi

Nomer Model

E345D

Nomer Part

230 - 2854

Bahan

EPDM

Jeneng Part

Selang Banyu Tengah

Kaliber

62 mm

dawa

585 mm

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

 230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose kapapar rong masalah suhu: suhu cairan internal lan suhu kerja eksternal. Akibaté, hoses dirating kanggo kinerja ing syarat-syarat loro Suhu, karo maksimum lan minimal rating suhu fungsi.


 Ngluwihi rating kasebut bisa nyebabake urip kerja sing suda utawa malah gagal, mula sampeyan kudu nggunakake selang sing dirating kanthi bener kanggo suhu cair lan suhu lingkungan.

 

4. Detail Produk

1. Nyetak coolant 230 - 2854 Hydraulic Tengah Water Hose

2. Materi: Enhanced EPDM

3. Dhiameter njero selang: 62,5 mm (2,46 in)

4. Kisaran suhu: -40°C nganti 125°C (-40°F nganti 257°F)

5. Tekanan burst: 5,5 bar (80 psi)

6. Tekanan kerja maksimum: 1,4 bar (20 psi)



Panas Tags: 230 - 2854 Selang Air Tengah Hidrolik, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.