Ngarep > Produk > Kunci Safety Hydraulic Excavator > Kunci Pilot Hidrolik > 234 - 6613 Kunci Pilot Hidrolik Warna Kuning
234 - 6613 Kunci Pilot Hidrolik Warna Kuning
  • 234 - 6613 Kunci Pilot Hidrolik Warna Kuning234 - 6613 Kunci Pilot Hidrolik Warna Kuning

234 - 6613 Kunci Pilot Hidrolik Warna Kuning

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan komprehensif profesional ing industri mesin konstruksi sing nggabungake R&D, manufaktur lan dodolan. We are setya nepaki panjalukan saben customer kanggo spare parts. Produk sing dioperasikake yaiku 234 - 6613 Kunci pilot Hidrolik Warna Kuning Kanthi kita milih kanthi ati-ati lan ngemas saben produk kanggo mesthekake yen kabeh produk cocog karo standar lan kepuasan saben pelanggan. Amarga reputasi sing apik, produk kita akeh dipuji dening para pelanggan ing saindenging jagad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

234 - 6613 Kunci pilot Hidrolik Warna Kuning

 

1. pengenalan produk

234 - 6613 Warna Kuning Kunci pilot hidrolik Sistem tuas safety ing kabin excavator, sistem kalebu: piring tetep, dipasang ing kabin excavator, kanthi poros puteran; kursi operator tetep ing piring tetep; kothak kontrol, removably dipasang ing piring tetep ing sumbu rotasi, mudhun utawa munggah sak sumbu rotasi minangka kabèh, lan duwe tuas kontrol;

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Hydraulic Pilot Safety Lock Lever Assy

Nomer Model

E320D / E312D / E336D

Nomer Part

234 - 6613

warna

kuning

Kualitas

100% Anyar

 

3.fitur produk lan aplikasi

 234 - 6613 Kunci pilot Hidrolik Warna Kuning Bar safety protrudes menyang sisih ngarep kothak kontrol, lan yen ditarik munggah dening operator, kothak kontrol bakal miring munggah liwat interlock; piranti ngiringake, kang disambungake menyang siji mburi bar safety, dianggo minangka siji karo kothak kontrol, lan hinged ing batang nggeser.


 Lan interlock ing arah operasi saka tuas safety watara batang kanggo nggawe kothak kontrol muter, lan banjur ndandani utawa ndandani kothak kontrol nalika mandheg; piranti matesi diinstal ing sisih siji saka kothak kontrol, lan muter ing amba padha kothak kontrol diiringake, kanggo kothak kontrol. Kothak ditrapake / daya cendhak.

 

4. rincian produk

1.234 - 6613 Kunci pilot Hidrolik Warna Kuning

2. Komponen asli.

3.Nganggo wesi luwih awet.

4.Majelis kontrol tuas safety dirancang kanggo nyedhiyakake penghalang fisik kanggo nyegah operator metu saka stasiun operator sadurunge kontrol hidrolik dikunci.



Panas Tags: 234 - 6613 Kunci Pilot Hidrolik Warna Kuning, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.