Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur
239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur
  • 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur
  • 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur
  • 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. fokus ing pangembangan lan dodolan aksesoris excavator. Produk utama yaiku 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur, sing diekspor menyang kabeh ndonya kanthi produk berkualitas tinggi, kanthi kualitas dhuwur, layanan paling apik lan rega pabrik. Entuk kapercayan para pelanggan lan njaga kerjasama jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

 

introduksi produk

239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur Iku sensor kanggo ngukur tekanan cairan lan gas. Kaya sensor liyane, sensor tekanan ngowahi tekanan dadi output sinyal listrik nalika digunakake. Sensor tekanan digunakake ing akeh aplikasi ngawasi lan kontrol. Saliyane pangukuran tekanan langsung, sensor tekanan uga bisa digunakake kanggo ngukur jumlah liyane kanthi ora langsung

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Sensor Tekanan Excavator

Bagian No

239 - 3478

Nomer Model

C11 C12 C13 C15 C18 E345 E349

warna

emas

Kontrol kualitas

100% Inspeksi

 

 

Fitur produk lan aplikasi

239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur Sensor tekanan ndeteksi tekanan lan bisa nemtokake jumlah tekanan kanthi ngukur muatan listrik.Sensor tekanan kudu dikalibrasi supaya ngerti apa sinyal voltase utawa milliamp (mA) sing cocog karo tekanan apa. Iki minangka kalibrasi dhasar "Zero" lan "Span" utawa minimal lan maksimal sing minangka tugas umum kanggo personel pangopènan.

 

Detail Produk

1. Kerajinan sing ketat, ngirit wektu lan tenaga

2. Aman lan lingkungan pangayoman, kuwat lan awet

3. long term nggunakake ora teyeng, nyaman nangani

4.239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur

stabilitas 5.Temperature bisa prolongs urip produk lan njamin kinerja apik

Panas Tags: 239-3478 Sensor tekanan lenga kinerja dhuwur, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.