Ngarep > Produk > Excavator Turbocharger Kab > Pengisi Turbo Mesin Diesel > 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger
24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger
  • 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger
  • 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger
  • 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger
  • 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger

24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger

Guangzhou Jianleshun utamane ngoperasikake aksesoris supercharger, 24100 - 4640 Diesel Engine Turbo Charger, nyukupi kabutuhan saben seri produksi turbocharger lan kontrol kualitas, lan menehi jaminan sing dipercaya kanggo ningkatake kualitas produk kanthi efektif. Produk perusahaan kita dikirim menyang perusahaan manca kanthi rega sing kuat, cukup, layanan sawise-sales kelas siji, lan akeh perusahaan sing wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger

 

1. pengenalan produk

 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger turbocharger ora nyedhiyakake beban mekanik langsung ing mesin, sanajan turbocharger nyedhiyakake tekanan bali knalpot ing mesin kanggo nambah mundhut pompa.


 Iki luwih efektif amarga, sanajan tambah meksa bali piston stroke exhaust, paling saka energi mimpin dening turbin diwenehake dening gas exhaust stasioner, digunakake bakal boros panas liwat pipe buntut.

 

2.parameter produk spesifikasi

Model No.

SK350 - 8

Jeneng Part

24100 - 4640 / S1760 - E0200

Bahan

wesi

Kualitas

100% dites

Desain

digawe ing china

 

3.fitur produk lan aplikasi

 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger Throttle lag dumadi amarga turbocharger gumantung marang penumpukan tekanan gas buang kanggo nyopir turbin. Ing sistem output variabel kayata mesin mobil, tekanan gas exhaust nalika nganggur, kacepetan mesin kurang, utawa throttle kurang biasane ora cukup kanggo nyopir turbin.


 Mung nalika mesin tekan kacepetan cukup (rpm) bagean turbin wiwit spool munggah, utawa muter cukup cepet kanggo gawé meksa intake ndhuwur meksa atmosfer.

 

4. rincian produk

1.24100 - 4640 Pangisi daya Turbo Mesin Diesel

2. Salah siji gejala pisanan saka Gagal turbocharger punika nyuda ngelingke ing daya engine.

3. Iki amarga turbin ora nyedhiyani daya ing sawetara bab 1000-1500 rpm. Penurunan daya diiringi “check engine†kontrol cahya lan swara lan geter emanating saka ngisor hood.

4.A turbin faults uga manifests dhewe ing singsot karakteristik sing banter saka biasanipun. Iki bisa dibuktekake, antara liya, kanthi karusakan ing roda kompresi dening obyek asing, bocor ing sistem knalpot utawa intake, lan gas buang metu liwat gasket knalpot turbocharger.



Panas Tags: 24100 - 4640 Mesin Diesel Turbo Charger, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.