Ngarep > Produk > Katup Solenoid Pompa Hidrolik > Solenoid Valve Kab > 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820
2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820
  • 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD8202420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820
  • 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD8202420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

Guangzhou Jianleshun Machinery Co., Ltd. minangka pemasok utamane ing riset lan pangembangan lan pabrik aksesoris excavator. Produk utama yaiku 2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820, lan tansah nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas tinggi, nyedhiyakake layanan kelas siji, cepet, apik tenan. Kita bakal terus maju, berinovasi, lan nggawe perusahaan lawas abad.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



2420-1225 klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820

 

 

introduksi produk

2420-1225 Klep safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820 Relief valves digunakake ing meh kabeh sistem hydraulic. Fungsi katup safety yaiku kanggo mbatesi tekanan maksimal sing bisa ana ing sistem kasebut. Ing kahanan sing becik, katup relief kudu nyedhiyakake jalur aliran alternatif kanggo cairan menyang tangki nalika njaga tekanan sistem konstan

 

Parameter produk spesifikasi ‰

Jinis

Bagian Hidrolik Excavator

Bagian No

2420 - 1225

Nomer Model

DH220 - 5 DH220 - 7 HD512 HD820 EC210

kahanan

100% Anyar

Kontrol kualitas

100% Inspeksi



2420-1225 Katup safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820 Katup relief tekanan yaiku katup sing diisi musim semi sing dirancang kanggo mbukak lan ngilangi tekanan sing berlebihan, banjur nutup langsung, nyegah aliran cairan sing ilang sawise bali menyang normal. Katup relief tekanan dirancang kanggo digunakake minangka ukuran safety ing sistem hidrolik. Iki minangka piranti sing dirancang kanggo ngeculake zat-zat kanthi otomatis saka sistem hidrolik kanggo nglindhungi sistem nalika tekanan wis disetel nganti wates

 

 

Detail Produk

1.2420-1225 kualitas dhuwur utama safety valve kanggo DH220-5 HD820

2.100% Inspeksi Kualitas kanggo Njamin Kinerja Tinggi

3. Good Reliability & Kekiatan, Long Service Life

4. Desain produk standar

5. Pangiriman cepet kanthi rega sing apik












Panas Tags: 2420-1225 Katup safety utama kualitas dhuwur kanggo DH220-5 HD820, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.