Ngarep > Produk > Panel Kontrol Excavator > Parts Relay Excavator > 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box
243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box
  • 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box
  • 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box
  • 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box
  • 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box

243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box

Guangzhou Jianle Shun Machinery Co., Ltd. nduweni sistem jaminan kualitas sing lengkap, lan kabeh produk terus-terusan efektif miturut syarat sistem kualitas sajrone desain, pangembangan lan proses manufaktur. Kualitas produk stabil lan dipercaya. Kualitas asale saka dedikasi, lan merek asale saka kapercayan. Antarane produk operasi, ana 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box, sing wis nggawe prestasi sing apik nalika terus berkembang lan berkembang. Kita netepi prinsip kerjasama "ngadegake kredibilitas lan nggawe masa depan", lan gelem nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo domestik lan manca.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box

 

1. pengenalan produk

243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box A relay punika saklar dilakokno listrik. Iku kasusun saka pesawat saka terminal input kanggo sinyal kontrol siji utawa kaping, lan pesawat saka terminal kontak operasi. Switch bisa uga duwe sawetara kontak ing macem-macem formulir kontak, kayata nggawe kontak, break kontak, utawa kombinasi saka iku.

 

2.parameter produk spesifikasi

Jinis

Kothak Kontrol Relay Excavator

Bagian No

243-77507000

Model No

HD820-1

Kualitas

100% dites

Ukuran

Ukuran Normal

 

3.fitur produk lan aplikasi

 243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box Relays nggunakake elektromagnet kanggo nutup utawa mbukak kontak, nanging prinsip operasi liyane wis nemokke, kayata ngalangi-negara relay sing nggunakake sifat semikonduktor kanggo kontrol tanpa gumantung ing bagean obah.


 Relay karo ciri operasi nyelarasake, kadhangkala nggunakake macem-macem kumparan operasi kanggo nglindhungi sirkuit saka overloads utawa bentet; ing sistem daya modern, fungsi iki dileksanakake dening instruments digital isih disebut relay protèktif.

 

4.rincian produk

1.243 - 77507000 Excavator Control Panel Relay Control Box
2. Keamanan
3. Awet
4.100% asli
5. Sirkuit punika stabil

 


Panas Tags: 243 - 77507000 Kothak Kontrol Relay Panel Kontrol Excavator, Produsen, Pemasok, Pabrik, Diskon, China, Rega, Awet, Adol Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.